Rihanna Beeld © ANP

Rihanna gaf half miljoen uit aan deze huurwoning voor Super Bowl-show

16 februari 2023 16:49

Rihanna kreeg niks voor haar Super Bowl-optreden betaald, maar spaarde er kosten noch moeite voor. Zo huurde de zangeres zelfs een luxe villa met een prijskaartje van 85.000 dollar per nacht (!) af, weet entertainmentsite 'TMZ', waarin het haar en haar gezin aan niks ontbrak.

Rihanna heeft in Los Angeles huizen in Beverly Hills en Century City. Daarnaast heeft ze ook een villa op haar geboorte-eiland Barbados. Allemaal onhandig als je op het meest wereldberoemde podium in Arizona moet staan. En dus verbleef de zangeres volgens bronnen zes nachten in een villa in Arizona. Dat komt dus neer op een totaalprijs van 510.000 dollar. Maar dan heb je ook wat: twee woonkamers, vijf slaapkamers, vijf badkamers, een riante keuken en een wijnkelder – de kers op de taart waar de zwangere Bad Gal RiRi even niks aan had.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom Rihanna niet betaald krijgt voor Super Bowl-optreden

Ook de tuin stelt niet teleur met onder meer een groot zwembad met ingebouwde waterval, een grote barbecuegrill en een bocceveld (een soort petanque). ASAP Rocky en hun zoontje, die er naar verluidt ook verbleven tijdens Rihanna's voorbereidingen, konden er dus hun lol op. Je kunt de villa hier bekijken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Achtergronddanser Rihanna's Super Bowl-show gaat viral om TikTok-dansje

De show van Rihanna werd overwegend positief, maar toch met gemengde reacties ontvangen: 

Mandy Woelkens fan van 'ingetogen' halftime-show Rihanna: 'Meer is niet nodig'

06:23
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rihanna is in verwachting van haar tweede kindje