Raven SK Love is Blind Beeld © Mitchel Haaseth/Netflix

Raven van Love is Blind na bedrog SK weer gelukkig in de liefde

17 februari 2023 14:37

Nadat haar hart niet één, maar twee keer gebroken wordt door SK is Raven van 'Love is Blind' weer gelukkig in de liefde. Dat vertelt ze in de podcast 'Viall Files'. Ook doet ze een boekje open over hoe de afgelopen maanden voor haar zijn geweest.

"Het is nog pril. Maar het gaat goed"

Hoewel SK 'nee' zegt tegen Raven op wat de mooiste dag van hun leven had moeten worden, geven de twee na de opnames van Love is Blind hun liefde nog een kans. Ze zijn zelfs zo gek op elkaar, dat SK besluit om zijn vrouw weer ten huwelijk te vragen. Dit alles is onlangs te zien in de speciale reünie-aflevering genaamd After the Altar. Maar in plaats van een feestelijke dag, zien kijkers een huilende Raven die vertelt dat het huwelijk van de baan is. De reden? SK is vreemdgegaan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe is het een jaar na de opnames met de koppels uit Love is Blind?

Volgens Raven heeft SK verschillende vrouwen meegenomen op reis naar Mexico, Europa en Texas. Allemaal zonder haar weten. "We waren al verloofd voordat het bedrog begon", onthult de Pilates-instructeur in de podcastaflevering. "Ik vertrouwde hem echt. (...) Toen het gebeurde hadden we al een appartement samen. We deden alles samen. We waren al plannen aan het maken om samen naar L.A. te verhuizen."

Hoewel voor Raven het hoofdstuk klaar is, biecht ze op dat SK haar onlangs wel benaderd heeft. Daar moet ze echter niets van weten, omdat ze eindelijk weer gelukkig is dankzij een nieuwe man in haar leven. Aan People vertelt de realityster eerder deze week dat ze sinds de opnames 'een flink aantal dates heeft gehad'. "De man met wie ik nu aan het daten ben, heeft me een bericht op Instagram gestuurd", aldus Raven. "Het is nog pril. Maar het gaat goed, dus even afkloppen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jessica uit Love is Blind wordt moeder

Ook RTL Boulevard heeft een eigen podcast. Beluister De BLVD Podcast nu via Spotify. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering.

De BLVD Podcast #15: Het onvermijdelijk einde van Massa Is Kassa

33:27