Boef Beeld © ANP

Boef steunt vriend Lil Kleine door dik en dun: 'Mensen maken fouten'

18 februari 2023 23:24

Boef (29) blijft zijn vriend Lil Kleine (28), met wie hij op nummer 1 in de hitlijst staat met het nummer 'Herinnering', steunen ondanks de kritiek die er op hem en de samenwerking is. Dat zei de rapper zaterdagavond aan tafel bij Humberto Tan (57) in zijn talkshow op RTL 4.

"Ik geloof niet in de cancelcultuur"

De samenwerking tussen Boef en Lil Kleine kreeg kritiek, omdat laatstgenoemde nog altijd verdacht wordt van mishandeling van zijn ex-partner Jaimie Vaes. In 'Herinnering' rapt Jorik Scholten, zoals Lil Kleine officieel heet, over de relatie met Jaimie en dat hij deze achter zich wil laten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boef en Lil Kleine vermorzelen Spotify-record met nieuwe plaat

"We blijven mensen en mensen maken fouten", vindt Sofiane Boussaadia zoals Boef echt heet. "Ik geloof niet in de cancelcultuur. Ik heb niet zoveel te maken met wat mensen vinden, ik doe wat ik vind en ik sta erachter."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil Kleine geeft optreden met Boef ter ere van verjaardag

Volgens Boef is Lil Kleine 'geen slecht persoon' en verdient hij het ondanks de verdenking van mishandeling om gehoord te blijven worden. "Het betekent niet dat hij geen stem meer heeft. Hij is ook een mens en heeft ook gevoel en mag wat zeggen. Ik sta niet achter iemand stilzwijgen", aldus de rapper. "Als een deel van Nederland het zo verschrikkelijk vond, stonden we niet op nummer 1."

Slachtoffers huiselijk geweld niet blij met succes nieuwe single Lil Kleine

04:06

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!