Linda de Mol en Jeroen Rietbergen Beeld © ANP

Slachtoffers TVOH-schandaal laten zich uit over relatie Linda de Mol

21 februari 2023 14:04

Terwijl heel Nederland denkt dat Linda de Mol (58) Valentijnsdag alleen doorbrengt dit jaar, blijkt al gauw dat de presentatrice helemaal niet zo eenzaam is. De dag van de liefde spendeert ze namelijk in Parijs met haar 'ex' Jeroen Rietbergen (51). De vermeende slachtoffers van het 'The voice of Holland'-schandaal vinden hier wat van.

"Afgelopen weekeinde ontving ik meerdere appberichten over het feit dat de twee samen in Parijs gespot zouden zijn"

De advocaat van de vermeende slachtoffers, Sébas Diekstra, laat aan RTL Boulevard weten dat zijn cliënten het nieuws rondom The voice of Holland 'op de voet' volgen. Zo kwam hen ook het nieuws ter ore dat Linda en de bandleider - die wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van het zangprogramma - vermoedelijk naar een verzoening toewerken. Advocaat Diekstra zegt hierover: "Afgelopen weekeinde ontving ik meerdere appberichten over het feit dat de twee samen in Parijs gespot zouden zijn. De verschillende cliënten vinden dat Linda de Mol natuurlijk zelf mag bepalen met wie zij haar leven invult, maar begrijpen doen zij het echt niet." Diekstra laat verder weten dat zij de beslissing over het al dan niet vervolgen van de bandleider zeer binnenkort verwachten.

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Manager Linda de Mol geeft duidelijkheid over verzoening met Jeroen Rietbergen

Linda lijkt zich niets aan te trekken van alle kritiek. De presentatrice laat via haar management aan ons weten dat ze 'niemand een verklaring schuldig is' over haar privéleven. "Het enige wat ik kwijt wil is dat ik na een jaar nog iets uit te zoeken heb en daar laat ik het graag bij." 

Een jaar geleden stelt het onlineprogramma BOOS de misstanden rondom The voice of Holland voor het eerst aan de kaak. In het programma van Tim Hofman komen tientallen vrouwen aan het woord die onder anderen bandleider Jeroen Rietbergen en coaches Ali B en Marco Borsato beschuldigen van seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van de zangcompetitie op RTL 4. Linda besluit hierop een einde te maken aan haar relatie met Jeroen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol blikt terug op 'kutter dan kutjaar': 'Wat wil ik nog wel en wat niet?'

Rob Goossens: 'Auto Jeroen Rietbergen regelmatig bij Linda de Mol op de stoep'

04:55

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!