Aubrey Plaza Beeld © ANP

White Lotus-actrice Aubrey Plaza: 'Notities gestolen van Biden uit Witte Huis'

22 februari 2023 12:12

Aubrey Plaza (38) heeft een opmerkelijke bekentenis gedaan in een interview met 'The New Yorker'. Tijdens een bezoek aan het Witte Huis voor opnames van 'Parks and Recreation' stal ze de notities van toenmalig vice-president Joe Biden (80), zo biecht ze op.

"Hij herinnerde mij helemaal niet!"

De actrice kreeg samen met haar collega's een rondleiding door het kantoor van Biden, die zei haar te herkennen van enkele eerdere ontmoetingen. Volgens Aubrey vertelde Biden bij die gelegenheden steeds 'hetzelfde verhaal'. "Zijn eerste vrouw zat op dezelfde middelbare school als ik, dus hij vertelt me altijd dat hij altijd buiten het klooster op haar wachtte, want het is een katholieke meisjesschool - het is een heel lief verhaal, maar ik heb het vaak gehoord."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Tiësto maakt remix van titelsong The White Lotus

Later zag Aubrey echter een notitie op het bureau van Biden liggen waarop zijn assistent een aantal punten over haar had opgesomd. Daarop stond onder meer dat ze net als Biden uit de staat Delaware komt en dat ze elkaar voor het eerst zagen op een jeugdconferentie toen Aubrey 16 jaar was. "Hij herinnerde mij helemaal niet!" aldus de actrice, die het briefje tot verbazing van Parks and Recreation-maker Mike Shur daarna in haar zak stopte. "Hij had zoiets van: je kunt niet stelen van het Witte Huis! Maar het kon me geen reet schelen. Ik wist wat hij had gedaan, hij kende mij helemaal niet meer."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Murray Bartlett staat open voor terugkeer in The White Lotus

De notitie is overigens verloren gegaan. Aubrey had het inmiddels wel willen inlijsten of verkopen. "Nu is hij de president - ik had geen idee. Maar ja, ik heb het van zijn bureau gestolen terwijl er camera's in het Witte Huis zijn. Ze hebben me echter niets gedaan."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!