Mascha en Gregor Beeld © ANP

Mascha Feoktistova samen met man op datingapp: 'Mensen doen er raar over'

27 februari 2023 13:45

Mascha Feoktistova (36) heeft schoon genoeg van mensen die ontzet reageren op het feit dat zij en haar man Gregor samen op een datingapp zitten. In een nieuwe video reageert Mascha op de negatieve reacties. "Mensen kunnen er echt raar over doen", zegt ze.

"Altijd als ik ook maar iets kleins daarover zeg, komen er zoveel reacties op"

Incidenteel deelt Mascha iets over het stukje van haar relatie met Gregor waarin zij soms openstaan voor een derde persoon. "Het is niet een thema waar we het veel over hebben", aldus Mascha. "Wij delen zoveel van ons leven. Dat stukje, daar zijn we zo intens discreet in. Het enige dat er ooit over naar buiten is gekomen, is hetgeen dat ik zelf heb verteld. Of als er iets een keer is gebeurd in het openbaar. Wij zijn heel discrete mensen daarin."

In een recente vlog van Mascha zien haar kijkers dat ze samen met Gregor op een datingappp aan het swipen is. "Altijd als ik ook maar iets kleins daarover zeg, komen er zoveel reacties op", zegt de beautyvlogger. Sommige volgers vinden het 'cool'. "Maar vooral ook mensen die het niet snappen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dít is hoeveel Mascha Feoktistova nu echt verdient aan een campagne

Ze begrijpt sommige reacties niet. Zoals met de vraag waar Mila, het dochtertje van Mascha en Gregor, is als zij 'dit' doen. "Dat vond ik zo raar. Je vraagt toch ook niet aan anderen van: 'Hey, als jullie intiem zijn, wat doet jullie kind?' Kinda weird. Mensen kunnen rare dingen zeggen. Ik heb zoiets van: laat iedereen lekker hun ding doen, wat ze zelf willen."

Ook stellen sommige kijkers de vraag of Mascha niet bang is dat haar dochtertje hiermee gepest wordt. "Ik denk dan: het is aan ons als volwassen om te leren dat er verschillende vormen van liefde en relaties zijn."

Bekijk de hele video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Mascha Feoktistova hoopt op broertje of zusje voor dochter Mila

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!