Thomas Berge en zijn vrouw Elianne Beeld © ANP

Vrouw Thomas Berge geopereerd na hevige pijn aan borst

27 februari 2023 16:15

De vrouw van Thomas Berge (33), Elianne (24), is met 'niet te verdragen pijn' opgenomen in het ziekenhuis. Ze heeft een abces van zo'n zeven centimeter groot in haar borst. Het management laat aan RTL Boulevard weten dat ze zojuist geopereerd is.

"Alles is goed gegaan"

"Alles is goed gegaan", klinkt het. Elianne, die afgelopen kerst van haar zoontje is bevallen, moet nu thuis herstellen. "Het is altijd vervelend en schrikken, dit soort berichten." Elianne houdt haar volgers tot de operatie aan toe op de hoogte van haar toestand. Zo laat ze gisteren via Instagram Stories meer weten over de zware pijnstillers die ze krijgt, waarna ze vandaag een echo en bloedonderzoek ondergaat.

Daaruit blijkt dat er een abces in haar borst zit. "Eerst leek het nog te verhelpen met een drain, maar na overleg van de artsen bleek het zodanig groot en ingewikkeld dat ik toch geopereerd moet worden." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thomas Berge en Elianne bezegelden in het geheim hun liefde

Thomas en Elianne zijn sinds een paar maanden de trotse ouders geworden van hun eerste kind samen, zoon Saint. De zanger heeft al een zoon uit een eerdere relatie, Jack (9). Thomas legt uit hoe ze op de babynaam zijn gekomen. 

Paul Voor Je Neus: Thomas Berge en Elianne hebben babynaam al gekozen

08:04
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thomas Berge is 'helemaal gestopt' met roken

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!