Bo Wilkes Beeld © ANP

Dochtertje Bo Wilkes ziet voor het eerst flat: 'Is dat een hotel?'

1 maart 2023 14:10

Voor alles is een eerste keer in het leven. Dat geldt ook voor Loulou, de driejarige dochter van Bo Wilkes, bekend van 'Echte Gooische Moeders'. Maar Loulou heeft niet voor het eerst in een vliegtuig gevlogen, noch is ze voor het eerst op een luxe jacht of zelfs op een ordinaire camping geweest. Nee, Loulou zag voor het eerst een - hou je vast - flatgebouw. Bo vertelt in gesprek met 'Beau Monde' hoe haar kleine daarop reageerde.

"Waarom wonen hier dan zoveel mensen?"

Bo probeert er alles aan te doen om te voorkomen dat haar drie kinderen verwende blagen worden, vertelt ze. Toch kon ze niet voorkomen dat het drie jaar duurde voor ze buiten 't Gooi een flatgebouw tegenkwamen. "Soms kun je het ze niet kwalijk nemen", zegt Bo in het tijdschift. "Laatst zag Lou, mijn jongste van drie, een flat; iets wat ze nog nooit had gezien. 'Is dat een hotel mama? Nee? Waarom wonen hier dan zoveel mensen?' Hun wereld is zoveel kleiner", aldus de Echte Gooische moeder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Echte Gooische moeder Bo Wilkes voor de tweede keer ten huwelijk gevraagd

Boyd, het oudste kind van Bo, heeft haar weleens gevraagd waarom ze geen zwembad in de tuin hebben. Al zijn vriendjes hebben dat namelijk wel. "Als influencer krijg ik veel toegestuurd, bijvoorbeeld dozen vol Lego. Ga dan maar eens uitleggen dat dat niet normaal is", zegt Bo. "Dat niet iedereen zoveel gratis dingen krijgt."

Ondanks al deze moeilijke problemen doet Bo haar best om ervoor te zorgen dat de kinderen niet verwend worden. Zo moet Boyd soms klusjes doen in huis, voor zakgeld. "En leggen we de kinderen uit dat alles geld kost. Lamp in je slaapkamer uit, want licht kost geld. Niet zo lang douchen, want water is duur. Ik had mijn eerste bijbaantje op mijn dertiende, mijn ouders riepen altijd dat ik hard moest werken, de tering naar de nering moest zetten."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Echte Gooische Moeders hebben reünie met oude bekende: 'Hebben je gemist'

Echte Gooische Moeders keert terug voor nieuw seizoen: 'Misschien ook met Kim'

00:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!