Yolanthe Cabau Beeld © ANP

Yolanthe treft voorbereidingen voor nieuwe Hollywood-klus

2 maart 2023 16:46

Yolanthe (37) heeft wederom een rol in een Amerikaanse productie te pakken. Nadat ze de afgelopen periode vooral op het witte doek in Nederland schittert, bereidt de actrice zich nu voor op 'een nieuw avontuur in Los Angeles'.

"Ik kan niet geloven dat ik moet zingen"

Veel informatie over haar nieuwe filmproject kan Yolanthe nog niet delen. Wel neemt ze haar volgers via filmpjes op Instagram Stories mee hoe een fitting voor de opnames eraan toegaan. Yolanthe kruipt voor de film in de huid van Justice en aan de outfits te zien - lees: lieslaarzen en strakke jurken - heeft het karakter een hoog stoeipoes-gehalte. 

Met samengeknepen billen rijdt ze richting de kleedkamer van Universal. "Ik kan niet geloven dat ik moet zingen", zegt ze nauwelijks hoorbaar. "Nou ja, niet echt zingen. Ik heb een nachtmerrie gehad dat ik op het podium moest staan, dat ik moest zingen en de tekst niet wist. Ik heb een paar keer diezelfde nachtmerrie gehad, jaren geleden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe Cabau door Dwayne Johnson uitgenodigd voor lunch

Haar carrière brengt Yolanthe op bijzondere plekken. Onlangs vertelt ze over die ene lunch die ze nooit zal vergeten: die in de trailer van Dwayne 'The Rock' Johnson. Haar trailer staat direct naast die van de Hollywood-grootheid geparkeerd en die kans laat vooral Dwayne niet aan zich voorbij gaan. "Rond lunchtijd klopte Dwayne Johnson aan om te vragen of ik mee ging eten", pent Yolanthe in haar Grazia-column.

Ze wordt de hele periode in de watten gelegd. "De opnames vonden plaats in Miami en Los Angeles. Op beide bestemmingen werd ik van het vliegveld opgehaald door een chauffeur en naar een luxe hotel gebracht. Op de set stond een trailer klaar met alles erop en eraan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe Cabau scoort nieuwe klus in Hollywood: 'Droom die uitkomt'

Vorig jaar werd Yolanthe nog aan de kant geschoven door 's Neerlands bekendste manager: Xenia Kasper. 

Manager van de sterren breekt met Yolanthe Cabau

00:19