Montana Meiland Beeld © ANP

Montana Meiland geeft kijkje in haar opgeknapte vrijgezellenhuis

2 maart 2023 20:52

Na een relatie van acht jaar staat Montana Meiland er alleen voor. Momenteel is ze druk bezig met het opknappen van haar nieuwe woning. Als je de beelden mag geloven, verloopt dat voorspoedig.

"Hard aan het werk in de living"

Na de badkamer en de bovenverdieping is nu de woonkamer van Montana's klushuis aan de beurt. Ze heeft de benedenverdieping gestript om alles weer fris en gezellig te maken. Het is niet bekend of haar zus Maxime zich bemoeit met de inrichting en aankleding van het huis, maar zo te zien heeft Montana precies dezelfde smaak.

Bekijk het resultaat hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Montana Meiland zet belangrijke stap na breuk: 'Je moet toch door'

In december 2022 zetten Montana en Dirk een punt achter hun relatie van acht jaar. 'We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten', aldus Montana in een verklaring op Instagram. Sindsdien heeft ze grote stappen gezet om in haar eentje verder te gaan. "Ik heb een eigen plekje en daar ben ik de afgelopen dagen heel veel in bezig geweest", vertelt Montana onlangs aan Shownieuws. "Je moet toch door." 

Het contact tussen Martien, Erica en Dirk is nog steeds goed. Tussen Montana en Dirk is er niet veel contact meer. "Hier en daar heb je nog je dingetjes en daar heb je contact over."

Meilandjes nog altijd dik met Dirk na break-up Montana

00:45
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Relatie Montana Meiland na acht jaar voorbij: 'Tijd om elkaar los te laten'