Thomas Berge en vrouw Elianne Beeld © ANP

Opnieuw spoedoperatie voor vrouw Thomas Berge: 'Terug bij af'

6 maart 2023 12:28

De vrouw van Thomas Berge (33), Elianne (24), heeft slecht nieuws. Ze is opnieuw met intense pijn in haar borst opgenomen in het ziekenhuis, waar ze tot de ontdekking zijn komen dat ze nóg een abces heeft. De kersverse moeder geeft een update.

"Er is opnieuw een abces gevonden die dieper ligt dan de vorige"

'We zijn weer terug bij af', schrijft Elianne zondagavond in haar Instagram Stories. 'Vanavond kreeg ik koorts en meer pijn. Thomas vertrouwde het niet en belde gelijk met het ziekenhuis, waarop we ons direct moesten melden bij de spoed.' Daar krijgt ze morfine tegen de pijn en een echo. 'Er is, helaas, opnieuw een abces gevonden die dieper ligt dan de vorige en dus nemen ze me terug op.'

Vanochtend vroeg ondergaat Elianne een spoedoperatie. 'En dan weer vanaf nul beginnen met herstellen, wondzorg en opbouwen.' Eenmaal bij van de operatie deelt ze een selfie waarbij ze pent dat ze 'veel pijn' heeft en 'heel moe' is. Later hoort ze meer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vrouw Thomas Berge geopereerd na hevige pijn aan borst

Elianne werd eind februari met 'niet te verdragen pijn' in haar borst opgenomen in het ziekenhuis. Ze bleek een abces van zo'n zeven centimeter groot te hebben en onderging een operatie. Het herstel was zwaarder dan verwacht. Twee dagen geleden deelde ze een update waaruit bleek dat ze naar huis mocht. 'Samen met de thuiszorg en goede zorg in het ziekenhuis ga ik ertegenaan.' Eenmaal thuis ging het dus weer mis. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thomas Berge en Elianne bezegelden in het geheim hun liefde

Thomas en Elianne zijn sinds Tweede Kerstdag de trotse ouders van hun eerste kind samen, zoon Saint. De zanger heeft al een zoon uit een eerdere relatie, Jack (9). Thomas sleept zijn vrouw door deze zware periode heen. 'Zonder jou was ik echt nergens. Jij houdt me bij elkaar', eert ze haar man. 'Hoe positiever we zijn, hoe sneller (hopelijk) het herstel!'

RTL Boulevard mocht destijds aanwezig zijn bij de spectaculaire gender reveal: 

Baby Thomas Berge 'nu al geliefd en verwend'

02:23

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!