Dennis Schouten Beeld © ANP

Dennis Schouten vlucht naar buitenland: 'Ik ben helemaal leeg'

8 maart 2023 12:20

De onderlinge problemen tussen Dennis Schouten (27) en zijn ex Natasja Dragic lopen behoorlijk uit de hand. De 'RoddelPraat'-maker schrijft in een nieuw bericht op Instagram dat hij naar het buitenland vlucht vanwege onophoudelijke bedreigingen aan zijn adres. Volgens de presentator stonden er afgelopen nacht 'pedohunters' aan zijn deur. Dennis heeft aangifte gedaan van smaad en laster tegen Natasja.

"Door dit knip-en-plakwerk moet ik bang zijn in mijn eigen huis"

Natasja beweert dat Dennis en zij samen waren toen zij nog minderjarig was. Iets wat Dennis fel tegenspreekt. De twee hebben de afgelopen dagen via social media flink met modder naar elkaar gegooid.

In een nieuw bericht deelt Dennis woensdag screenshots die hij heeft ontvangen. Daarop lijkt het alsof Dennis met minderjarige meisjes aanpapt. Volgens de presentator zijn de screenshots gefabriceerd. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nog niemand aangehouden in mishandelingszaak Dennis Schouten

'Door dit knip-en-plakwerk moet ik bang zijn in mijn eigen huis', schrijft Dennis over de situatie. Ook zijn er 'pedohunters' aan zijn deur gekomen. 'Na de RoddelPraat-uitzending van vandaag vertrek ik naar het buitenland. Ik ben helemaal leeg', aldus Dennis.

Volgens Dennis probeert Natasja, met wie hij een relatie heeft gehad, hem al enkele maanden 'te beschadigen via alle vormen van het internet'. Op 7 januari dit jaar is het in zijn ogen allemaal begonnen, toen Natasja een video deelde waarin zij volgens hem zou liegen over dat ze minderjarig was gedurende hun relatie.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dennis Schouten krijgt doodsbedreigingen 'door laster-campagne van ex' en doet aangifte

In een bericht op Instagram Stories heeft Natasja al laten weten dat zij juist van mening is dat Dennis liegt en niet andersom. 'De waarheid achterhalen is nu aan de politie. Ze hebben het bestand en ik laat me niet bang maken door je aangiftes met je laster en smaad', schrijft ze. Natasja heeft ook aangifte gedaan.

Voor Dennis komt de ellende met zijn ex bovenop een ander treurig feit. Vrijdagnacht is hij namelijk in zijn gezicht gestoken in een bar in Enschede. Het had niet veel gescheeld, of het mes was in zijn oog terechtgekomen. In de video hieronder vertelt Dennis over het steekincident.

Dennis Schouten vertelt tot in detail hoe de steekpartij verliep

00:32