Dennis Schouten Beeld © ANP

Dennis Schouten in tranen bij zijn verhaal over steekincident

8 maart 2023 18:44

Dennis Schouten (27) heeft woensdag in de aflevering van 'Roddelpraat' voor het eerst gesproken over het steekincident in Enschede van afgelopen weekend en raakte daarbij geëmotioneerd. Dennis werd vrijdagnacht in zijn gezicht gestoken met een mes in de bar Aspen Valley. Volgens hem gebeurde dat zonder reden. De presentator deed aangifte.

"Ik ken ze niet, ze zijn ook nog niet opgepakt"

Dennis gaat er vanwege het incident 'even uit'. Volgende week neemt Yvonne Coldeweijer zijn plek bij Roddelpraat over.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dennis Schouten vlucht naar buitenland: 'Ik ben helemaal leeg'

De 27-jarige roddelkoning vertelt in de aflevering dat hij voortaan in het weekend twee keer nadenkt waar hij naartoe gaat en dat hij al dagen slecht slaapt van het incident. "Ik weet dat we zelf ook over alles en iedereen lullen, maar ik beticht mensen niet van strafbare feiten waardoor dit soort dingen kunnen gebeuren", aldus een geëmotioneerde Dennis, die daarmee doelt op beschuldigingen aan zijn adres, onder meer dat hij via Instagram een minderjarig meisje zou hebben uitgenodigd bij hem thuis. "Ik kan dat nergens terugvinden. Ik heb dat nooit zo gestuurd. Dat is nooit en te nimmer door mij gestuurd", zegt hij daarover.

De presentator vertelt dat hij in de bar werd lastiggevallen door twee mannen. Toen hij hen verzocht te stoppen, werd hij naar eigen zeggen tegen de grond geslagen. Later hoorde hij van een vriend pas dat hij ook was gestoken met een mes, maar dat had hij niet gevoeld. "Ik ken ze niet, ze zijn ook nog niet opgepakt", aldus Dennis, wanneer zijn Roddelpraat-collega Jan Roos vraagt wie de mannen waren. "Ik kan niet precies vertellen waarom ik in mijn gezicht ben gestoken, dat is mij niet verteld. Ik weet het niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nog niemand aangehouden in mishandelingszaak Dennis Schouten

De politie heeft het incident bevestigd en doet onderzoek naar de mishandeling. De Roddelpraat-maker zegt echter dat de camerabeelden van Aspen Valley nog niet zijn opgevraagd door de politie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!