Thomas Berge en zijn vrouw Elianne Beeld © ANP

Vrouw Thomas Berge heeft goed nieuws na spoedoperatie

10 maart 2023 22:47

Het zit Elianne (24), de vrouw van Thomas Berge (33), niet mee. De afgelopen weken is ze maar liefst twee keer opgenomen in het ziekenhuis vanwege een abces in haar borst. Deze week moet ze een spoedoperatie ondergaan, maar gelukkig kan ze haar weekend met een goed gevoel in gaan. Ze laat namelijk op Instagram weten dat ze eindelijk weer naar huis mag.

"Ik mag vandaag weer naar huis"

Elianne wordt eind februari met 'niet te verdragen pijn' in haar borst opgenomen in het ziekenhuis. Ze blijkt een abces van zo'n zeven centimeter groot te hebben en moet een operatie ondergaan. Op Instagram laat ze destijds weten dat het herstel veel zwaarder is dan ze had verwacht. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opnieuw spoedoperatie voor vrouw Thomas Berge: 'Terug bij af'

De vrouw van Thomas is nog maar net aan het bijkomen van alles, als ze deze week plotseling weer wordt opgenomen in het ziekenhuis. Elianne voelt zich niet goed en er wordt opnieuw een abces bij haar gevonden. Deze ligt nog dieper dan de vorige. Ze moet een spoedoperatie ondergaan. 'En dan weer vanaf nul beginnen met herstellen, wondzorg en opbouwen', zo schrijft ze op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vrouw Thomas Berge geopereerd na hevige pijn aan borst

Vandaag heeft ze echter goed nieuws: ze deelt een selfie vanuit het ziekenhuis en schrijft daarbij dat ze 'super gezegend' is. 'Ik mag vandaag weer naar huis.'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!