Roy Donders Beeld © ANP

Roy Donders bijt terug na gerucht over arrestatie na winkeldiefstal

15 maart 2023 14:05

Roy Donders (32) maakt voor eens en altijd duidelijk dat hij niet het type is dat zich schuldig maakt aan diefstal. Op juicekanalen gaat woensdag het nieuws rond dat de Stylist van het Zuiden en zijn vriendin Michelle iets hebben gestolen bij een supermarktketen waar Glennis Grace (44) ook wel eens iets heeft uitgespookt. Daar klopt volgens de worstenbroodjesliefhebber helemaal niets van.

"Ik weet niet waar dit verhaal vandaan komt"

In een video op Instagram Stories bijt Royke dan ook stevig van zich af. "Daar is niets van waar", begint hij zijn relaas. "We hadden onze boodschappen natuurlijk gewoon op de band gelegd, afgerekend."

Volgens Roy had zijn vriendin Michelle nog een tas boodschappen om haar nek. "Omdat we ook boodschappen voor m'n moeder mee moesten nemen. Michelle is natuurlijk zwanger dus die vergeet nog wel eens wat. Dus toen wij eenmaal bij de kassa kwamen kwam ze erachter dat ze die tas nog om haar nek had. Vervolgens heeft ze die boodschappen op de band gelegd, ook afgerekend." En voor wie twijfelt aan Roys relaas: "Ik kan de bon nog laten zien."

Roy Donders maakt korte metten met verhaal over diefstal

00:30
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Roy Donders deelt pretecho van kindje: 'Tot snel, kleine prinses'

Wat Roy betreft is er dus helemaal niets aan de hand geweest. "Ik weet niet waar dit verhaal vandaan komt. Ik denk dat er een of andere afgunstige pipo werkt die het niet kan aanzien hoe leuk wij het hebben", sneert hij. "We zijn gewoon op vrije voet."

Binnenkort zijn Roy en zijn Michelle samen te zien een nieuwe realityserie, waarin de zwangerschap die ze samen beleven centraal staat. In de video hieronder zie je de eerste beelden.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Roy Donders wil het niet meer over zijn geaardheid hebben

Dít zijn de eerste beelden van nieuwe realityshow Roy Donders en Michelle

01:55