Channah Koerten Beeld © Instagram @channahkoerten

Eindelijk antwoord: woont Channah Koerten nu wel of niet op Curaçao?

18 maart 2023 11:56

Groots kondigde Channah Koerten (28) haar emigratieplannen aan, maar inmiddels is de realityster meer in Nederland dan op Curaçao - waar ze haar eerste huis kocht. Hoe zit het nu precies? De voormalig 'Temptation Island'-ster legt het zelf uit in de online realitytalkshow van RTL Boulevard, Realitea.

“Ik denk dat dan de kans wel groot is dat ik weer terugkom”

Realitea #1: Sheila opent vuur op Magali en Channah doet auditie voor De Bachelorette

11:05

Hoewel het in eerste instantie de bedoeling is dat Channah samen met Quentin - de vader van haar twee kinderen - naar het eiland verhuist, zet ze afgelopen jaar in haar eentje de grote stap. Ze heeft het er enorm naar haar zin, maar merkt al snel dat ze toch best vaak naar Nederland moet vanwege haar werk. Dat is voor nu nog geen probleem, maar aangezien haar oudste binnenkort naar school gaat moeten er wel knopen doorgehakt worden. "Ik denk dat dan de kans wel groot is dat ik weer terugkom", geeft ze toe.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Echte Meisjes had slechte invloed op inkomsten Channah Koerten

Channah vertelt in de video ook hoe het nu tussen haar en Quentin gaat. "We gaan eigenlijk gewoon supergoed met elkaar om en de kinderen zien hem ook regelmatig", vertelt ze. "Hij doet leuke dingen met ze en wij kunnen goed met elkaar door één deur. Dus het is prima."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fawry not Sawry exclusief aan de slag voor RTL.nl en RTL Boulevard online

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!