Evi Hanssen en haar moeder Beeld © Instagram @evihanssen

Evi Hanssen probeert verlies moeder plek te geven: 'Huil elke dag'

16 maart 2023 15:57

In 2021 krijgt de moeder van Evi Hanssen (44) te horen dat ze ongeneeslijk ziek is: ze heeft borstkanker met uitzaaiingen in de lever en botten. Afgelopen week overlijdt Arlette 'omringd door bloemen en haar familie'. Via Instagram laat de Belgische presentatrice donderdag weten het enorm moeilijk te hebben met het verlies.

"Nu moet ik vooral wennen aan dat onwezenlijke idee dat mijn moeder dood is"

In een openhartige story op Instagram schrijft Evi momenteel niet stoer of sterk te zijn. 'Ik huil een paar keer per dag, maar daarnaast voel ik me oprecht goed', deelt ze. Hoewel het verlies van haar moeder enorm veel pijn doet, is het volgens haar geen 'allesverslindend verdriet'.

'Ik voel diepe dankbaarheid en liefde. En ik zal ze nog erg missen, maar nu moet ik vooral wennen aan dat onwezenlijke idee dat mijn moeder dood is', vervolgt Evi.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Evi Hanssen overleden: 'Ik voel je dicht bij mij'

In een volgend bericht deelt Evi de laatste woorden die ze met haar moeder spreekt vlak voor ze inslaapt. 'Wij twee, we hebben dat toch goed gedaan hè', fluistert ze haar, waarop de moeder van Evi antwoordt: 'Wij hebben dat héél goed gedaan.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Evi Hanssen zit niet te wachten op televisie-comeback

Begin deze maand kwam de gezondheid van moeder Arlette nog aan bod in de Belgische talkshow De Tafel van Vier. Daar vertelde de presentatrice dat het sinds begin dit jaar minder goed ging met haar moeder. "Ze is altijd positief gebleven, maar vanaf januari is ze echt fysiek achteruit beginnen te gaan”, zei ze toen.