Roy Donders en vriendin Michelle Beeld © Instagram @roydonderstv

Roy Donders voor het eerst vader geworden

17 maart 2023 16:41

Roy Donders (32) deelt groot nieuws op Instagram. Zijn vriendin Michelle is bevallen van hun eerste kindje samen. Op Instagram deelt hij beelden vanuit het ziekenhuis.

"Nu gaan we lekker van elkaar genieten"

In zijn Stories deelt hij een video met ballonnen waarop de tekst 'It's a girl' staat geschreven. Hun dochtertje luistert naar de naam Romy Johanna Maria Donders. Het management laat ons weten dat het een geplande bevalling was. Ook Roy zelf laat in een videoboodschap van zich horen: "Vanochtend om kwart voor negen is ons klein wondertje geboren. (...) Ze is kerngezond en met de moeder gaat ook alles goed."

(tekst gaat verder onder de video)

Roy Donders deelt eerste beelden van pasgeboren dochtertje

00:43
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roy Donders bijt terug na gerucht over arrestatie na winkeldiefstal

De realityster laat weten dat zijn dochtertje via een keizersnede ter wereld is gebracht. "Michelle heeft nog wel veel last van de wond. Een beetje nabloedingen, maar voor de rest gaat alles beter. Dus hopelijk mogen we morgen naar huis. En nu gaan we lekker van elkaar genieten." 

Instagram Stories Roy Donders
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roy Donders deelt pretecho van kindje: 'Tot snel, kleine prinses'

De stylist van het zuiden verraste vorig jaar heel het land met het nieuws dat hij een relatie met Michelle had. Het stel bracht aan het eind van de zomer nog groter nieuws naar buiten: ze waren in verwachting van hun eerste kindje samen. Benieuwd naar hun leven samen? Roy Donders en Michelle krijgen een eigen realityshow, waar RTL Boulevard de eerste beelden van mocht delen. De show is vanaf mei te zien bij TLC.