Montana Meiland Beeld © ANP

Montana Meiland laat het eindresultaat van haar opgeknapte huis zien

17 maart 2023 22:58

Montana Meiland (28) is de afgelopen weken druk bezig geweest met klussen in haar nieuwe huis. En het harde werken is niet voor niks geweest. De realityster gunt haar Instagram-volgers een kijkje in haar nieuwe stulpje en dat ziet er prachtig uit!

"Zo gezellig, warm en sfeervol"

Als Montana de sleutels van haar nieuwe woning krijgt, gaat ze door een moeilijke periode. Ze heeft namelijk net haar relatie van acht jaar verbroken met Dirk. Dit weerhoudt haar er niet van om een nieuwe uitdaging in haar leven aan te gaan: ze klust er lustig op los en het eindresultaat mag er wezen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Montana Meiland zet belangrijke stap na breuk: 'Je moet toch door'

Op haar Instagram deelt ze een video van hoe haar nieuwe woning is ingericht. Montana heeft natuurlijk in Noordwijk haar eigen interieurwinkel, dus qua smaak zit het sowieso wel goed. De realityster wordt in de reacties dan ook overspoeld met complimentjes. 'Gezellig en heel mooi', zo reageert iemand. 'Zo gezellig, warm en sfeervol', zo reageert een ander. 

Hoewel Montana en Dirk niet langer samen zijn, is de band tussen de twee nog erg goed. Sterker nog: álle Meilandjes zien hem nog met regelmaat. 

Meilandjes nog altijd dik met Dirk na break-up Montana

00:45