Evi Hanssen Beeld © ANP

Evi Hanssen bedankt man na overlijden moeder met dierbare foto's

20 maart 2023 15:57

Evi Hanssen (44) is in diepe rouw om haar moeder, die op 14 maart is overleden. Haar steun en toeverlaat in de loodzware periode voor, tijdens en na haar dood, is haar man Kurt Loyens. Op Instagram deelt ze drie bijzondere foto's om hem te bedanken.

"Ik weet niet wat mijn lieve moeder en echtgenoot tijdens hun laatste babbeltje besproken hebben, maar de liefde en het vertrouwen tussen deze twee spat ervan af"

'Ik weet niet wat mijn lieve moeder en echtgenoot tijdens hun laatste babbeltje besproken hebben, maar de liefde en het vertrouwen tussen deze twee spat ervan af', schrijft ze bij de kiekjes waarop Kurt naar zijn schoonmoeder op haar ziekbed glimlacht. 'Dank je Kurt, om deze dagen zo dichtbij me te staan', vervolgt Evi. 'Om me even alleen te laten als het nodig was, om me te knuffelen als ik het nodig heb. Ik hou van jou.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Evi Hanssen probeert verlies moeder plek te geven: 'Huil elke dag'

Evi's moeder kreeg in 2021 te horen dat ze ongeneeslijk ziek was. Er werd borstkanker geconstateerd, met uitzaaiingen in haar lever en botten. Een hartverscheurende fase brak aan, maar Evi sprak ook van een 'bevoorrechte positie'. "Elk kind moet op een bepaald moment zijn mama afgeven en niet omgekeerd. En wat ook helpt, is dat mama zich verzoend heeft met de dood", zei ze destijds aan de Vlaamse Story

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Evi Hanssen ongeneeslijk ziek: 'Elk moment samen is een feestje'

Evi en Kurt gaven elkaar afgelopen zomer het jawoord. Op dat moment waren de presentatrice en production designer vier jaar samen.