Frans en Mariska Bauer Beeld © ANP

Frans Bauer wilde carrière opgeven voor Mariska na herseninfarct

21 maart 2023 00:05

Frans Bauer (49) stond klaar om zijn carrière op te geven als zijn vrouw Mariska (47) 24 uur per dag zorg nodig zou hebben na haar herseninfarct van vorig jaar. Dat wist de zanger vanaf het moment dat hij met haar het ziekenhuis in stapte, vertelt hij in de podcast '30 MINUTEN RAUW' van Ruud de Wild (53).

"Ja, niet dat moet, dat wil ik gewoon"

"Ik heb gewoon gezegd: 'als hier Maris niet uitkomt, dan stop ik met zingen. Dan ga ik volledig haar verzorgen'. Ja, absoluut", zo stelt Frans in gesprek met Ruud, die de zanger vervolgens vroeg of 'dat moet'. "Ja, niet dat moet, dat wil ik gewoon. Ze is moeder van m’n vier kinderen. We zijn altijd samen."

Frans Bauer wilde carrière opgeven voor Mariska na herseninfarct

04:32
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mariska Bauer na herseninfarct: 'De oude Mariska is niet meer'

Mariska is inmiddels weer grotendeels de oude. Maar de schrik zit er bij Frans nog steeds in. De zanger is hypochonder geworden. "Ja ik ben wel iemand die, als hij iets voelt, dat hij gelijk begint te rijden. En zeker als het Mariska aangaat, als die ook maar enigszins een duizeligheid vertoont dan is het met rokende banden richting de huisartsenpost. En als ik die niet kan bereiken, dan staat er binnen no-time een ziekenauto."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mariska Bauer overspoeld met lieve berichten na Geef om je hersenen

"En als die er nog niet op tijd is, dan zie je mij zeg maar met Maris achterop de achterbank richting ziekenhuis of wat dan ook", vervolgt Frans. "Ja, ik ben er gewoon serieus bang van. Ze is mijn alles. Dat ga je pas echt beseffen op het moment dat je op een kamer bent, en dat je je vrouw achteruit ziet gaan."

Frans Bauer zag wereld instorten: 'Dacht dat Mariska dood zou gaan'

02:07

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!