Beeld © ANP

Helene Fischer moet tournee noodgedwongen uitstellen door gebroken rib

22 maart 2023 03:18

De Duitse zangeres Helene Fischer (38) heeft tijdens de repetities voor haar nieuwe show een rib gebroken. De concerten in Bremen en Keulen van haar nieuwe Rausch Live Tour gaan daardoor niet door. Op Instagram meldt de Duitse superster dat er gezocht wordt naar nieuwe data om de concerten in te halen.

"We moeten daardoor de première met pijn in het hart uitstellen"

"We zijn al weken aan het repeteren voor de komende tour, we zijn zeer gemotiveerd en gaan tot het uiterste om een ​​geweldige show voor jullie neer te zetten", schrijft Fischer aan haar fans. "Maar soms zijn er hogere machten aan het werk en helaas moet ik meedelen dat ik tijdens de repetities een gebroken rib heb opgelopen. We moeten daardoor de première met pijn in het hart uitstellen", aldus de schlagerkoningin.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hit Helene Fischer meer dan 100 miljoen keer bekeken op YouTube

Helene, bekend van hits als 'Atemlos durch die Nacht' en 'Herzbeben', zou haar eerste show dinsdagavond in Bremen al geven. Ze komt voor haar nieuwe tour ook naar Nederland. Op 13 september geeft ze een concert in stadion GelreDome in Arnhem. Tijdens de Rausch Live Tour komen haar grootste hits en nummers van haar album Rausch voorbij. De productie is ontwikkeld in samenwerking met Cirque du Soleil.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Helene Fischer komt na vijf jaar weer naar Nederland