Beeld © Rianne Barger

Esmee onthult juicy feitje: 'Seks in Love Island die niet is uitgezonden'

27 maart 2023 08:19

In de tweede aflevering van Realitea schuiven Kitty Mager (59) van 'Big Brother' en voormalig 'Love Island'-winnares Esmee Cox (26) aan. Hoewel de twee op het eerste oog niet veel met elkaar gemeen lijken te hebben, worden beiden dag en nacht gevolgd door camera's tijdens hun deelname aan een realityprogramma.

Esmee blijkt daar in de aflevering meer last van te hebben gehad dan Kitty, die al snel went aan de camera’s die overal hangen. "Je hebt zelfs op de wc en in de douche camera’s hangen", aldus Esmee. "Dus dan zat ik daar op de wc zo van 'hai', omdat je weet dat er vijftien mensen mee aan het kijken zijn. Dus toen ik eruit kwam vond ik het ook heel gek en was ik nog steeds om me heen aan het kijken."

Realitea #2: Kitty speelt voor matchmaker en Esmee aan het daten met een Love Island-ster?

10:45
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Esmee van Love Island reageert op geruchten liefdesleven: 'Nog pril'

"Ik weet dat het er alleen maar hing voor het moment dat... ze keken niet als je alleen naar het toilet ging", vult Kitty aan, die het feit dat er 24/7 mensen met haar meekijken maar meteen accepteert. Als je met z’n tweeën die wc of douche ingaat, dát is volgens de Big Brother-ster een ander verhaal.

Ondanks dat dus alles wordt opgenomen, krijgen de kijkers van Love Island niet vaak seks te zien. "Het blijkt dat daar wel gewoon seks is, maar in mijn seizoen is er geen seks geweest", vertelt Esmee hierover. "Maar ik heb wel gehoord dat in het laatste seizoen er wél seks is geweest dat niet is uitgezonden." Wíe het bed hebben gedeeld, dat houdt de realityster in het midden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Channah Koerten wil nieuwe Bachelorette worden: 'Nu geen relatie'

Elke woensdag komt er een nieuwe aflevering van Realitea online. Bekijk de aflevering van vorige week hieronder.

Realitea #1: Sheila opent vuur op Magali en Channah doet auditie voor De Bachelorette

11:05

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!