Bridget Maasland Beeld © ANP

Contract weerhoudt Bridget Maasland van deelname Wie is de Mol?

24 maart 2023 11:56

Voor veel BN'ers is mee mogen doen aan 'Wie is de Mol?' zowat het hoogst haalbare. Bridget Maasland (48) wordt al jaren gevraagd voor het programma, maar moet tot nu toe keer op keer bedanken. In De BLVD Podcast vertelt ze waarom.

"Er zijn binnenkort weer contractonderhandelingen, dus you never know"

Televisiemakers lijken de afgelopen tijd enorm vanuit hun koffer te leven, want opnieuw komt er een programma vanuit Zuid-Afrika. Na Wie is de Mol? en De Bachelorette reist nu ook Het Perfecte Plaatje Op Reis af naar het land. Hoogste tijd daarom om er in De BLVD Podcast wat dieper in te duiken. Als Luuk Ikink aan Bridget Maasland vraagt of zij ook al gevraagd is om haar koffers te pakken voor Zuid-Afrika, vertelt ze dat Het Perfecte Plaatje Op Reis er voor haar helaas niet inzit omdat ze al een keer heeft meegedaan aan het programma.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aran Bade over relatie André en Monique: 'Het is een poppenkast'

Wie is de Mol? is nog wel een optie, maar pas in de toekomst. Ze vertelt: "Wie is de Mol?, daar word ik al heel lang voor gevraagd, maar dat is een probleem omdat ik een exclusiviteitscontract heb bij RTL. (...) Maar ik zou daar héél graag aan mee willen doen."

Bridget houdt hoop: "Er zijn binnenkort weer contractonderhandelingen, dus you never know."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Luuk neemt het op voor Echte Meisjes-ster Jill: 'Liefste van het stel'

Wie we binnenkort in ieder geval wél in een ander programma gaan zien is Rob Goossens. Waarvoor hij precies is gevraagd, dat kan de journalist nog niet verklappen. "Misschien krijg ik wel een boete van een ton als ik jou vertel wat ik gedaan heb", knipoogt hij tegen Bridget.

Beluister De BLVD Podcast nu via Spotify. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering.

Bekijk de nieuwe aflevering hieronder.

De BLVD Podcast: #20: Better Than Ever is de grote Waylon-show en alle geheimen van RTL Boulevard ontrafeld

39:12