Sarah Chronis en Kay Greidanus Beeld © ANP

Sarah Chronis en Kay Greidanus verwelkomen dochtertje: 'Zo dankbaar en trots'

23 maart 2023 16:19

Mooi nieuws voor Sarah Chronis (36) en Kay Greidanus (31): het acteurskoppels is voor de tweede keer ouders geworden. Dat melden ze via Instagram.

"Er is weer een deurtje opengegaan van geluk en liefde"

Hun dochtertje luistert naar de prachtige naam Nimué Rumi Katarina, zo laat Sarah weten bij een foto van haar en haar pasgeboren dochter. Ze schrijft: 'Ze is het wachten meer dan waard. Zo dankbaar en trots dat ze er is. Er is weer een deurtje opengegaan van geluk en liefde.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Actrice Sarah Chronis zwanger van tweede kindje

Sarah beviel in april 2021 van haar eerste kind met Kay: een zoontje. Ze hebben hem de naam Novi Iason Aeneas gegeven. "Vernoemd naar mijn lieve broer en neefje en vinden hun roots in mijn Griekse achtergrond. We zijn totaal verliefd en lopen over van trots. Alle clichés zijn meer dan waar en het is precies zoals onze buurvrouw zei: 'Gefeliciteerd, jullie hebben de geheime poort naar het verborgen geluk gevonden'. Wij blijven nog even zweven op onze roze wolk", zei ze destijds tegen RTL Boulevard. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Huh?! Sarah Chronis wéér in Wie is de Mol?

De kersverse ouders schitteren onlangs nog samen op het witte doek in Fijn Weekend. In de film reist een vriendengroep af naar de Franse Bourgogne om daar een herdenkingsweekend te houden om een overleden vriend en broer. 

Zoenscènes waren gênant voor cast van nieuwe speelfilm Fijn Weekend

01:52