Sylvie Meis en Niclas Castello Beeld © ANP

Niclas Castello deelt foto met look-a-like Sylvie Meis

23 maart 2023 17:29

Kunstenaar Niclas Castello (44), de ex-man van Sylvie Meis (44), deelt een opvallende Instagram Story. Op zijn kanaal duikt namelijk een foto van een mysterieuze vrouw op met één van zijn kunstwerken. Niclas deelt dit kiekje en plaatst hier een hartje onder. Als het inderdaad gaat om Niclas' nieuwe vlam, kunnen we wel stellen dat 'ie een type heeft. Ze heeft namelijk aardig wat weg van Sylvie.

De vrouw op de foto is een Mexicaanse kunstenares. Ze heet Gilda Garza en woont momenteel in Italië. Of de twee meer dan alleen bekenden zijn van elkaar is dus nog niet duidelijk. 

Instagram Stories Niclas Castello
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis en Niclas Castello gaan scheiden: 'Te verschillend'

De overeenkomsten tussen Gilda en zijn ex-liefje Sylvie beperken zich niet tot hun gezicht. De twee dames poseren namelijk ook op identieke wijze voor foto's:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Estavana Polman steunt Sylvie Meis na breuk: 'Dit gun je niemand'

Sylvie en Niclas besloten begin dit jaar na een huwelijk van tweeënhalf jaar te gaan scheiden. Dit lieten de twee afgelopen februari weten aan de Duitse krant Bild. "Met pijn in het hart kondigen we aan dat we samen hebben besloten om uit elkaar te gaan." In een gezamenlijke verklaring laten ze weten wat de reden is achter hun breuk: "We kijken terug op hele goede tijden, maar we moeten erkennen dat onze levensstijlen te verschillend zijn voor een toekomst samen."

Einde liefdessprookje: 'Jacht op Sylvie Meis is weer geopend'

05:18

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!