Acda en De Munnik bundelen weer krachten: 'Klink zoals we ze kennen'

04:15

Thomas Acda en Paul de Munnik weer samen als muzikaal duo

23 maart 2023 17:19

Thomas Acda (56) en Paul de Munnik (52) keren terug als muzikaal duo. Dat hebben de muzikanten donderdag bekendgemaakt in de middagshow op 'Qmusic'. Het duo geeft op 28 oktober een reünieconcert in de Ziggo Dome en heeft een nieuwe single gemaakt genaamd 'Morgen Wordt Fantastisch', die voor het eerst in de uitzending donderdag te horen was.

"Wij komen bekendmaken dat we een nieuwe single hebben"

"Wij komen bekendmaken dat we een nieuwe single hebben", vertelde Paul in de middagshow. "We gaan als Acda en De Munnik weer wat dingen doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thomas Acda kruipt in de pen voor nieuwe roman

Tijdens de show in de Amsterdamse Ziggo Dome worden zowel bekende als nieuwe nummers gespeeld. De kaartverkoop hiervoor start zaterdag om 10.00 uur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul de Munnik: 'Zingen is mijn levensader'

Paul en Thomas hintten woensdag al op een terugkeer. Op Instagram plaatsen de muzikanten allebei dezelfde foto van een typemachine bij een zwembad. Het duo ging in 2015 na ruim 25 jaar uit elkaar. De zangers scoorden hits met nummers als 'Niet of nooit geweest', 'Het regent zonnestralen' en 'Ren Lenny ren'. De afgelopen jaren traden ze nog wel samen op met andere artiesten, onder meer bij De Vrienden van Amstel LIVE en The Streamers.

Koek is op: Thomas Acda en Lidl uit elkaar

00:18

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!