Saar Koningsberger Beeld © ANP

Keelamandelen verwijderen gaat mis bij Saar Koningsberger

23 maart 2023 18:56

Saar Koningsberger (35) heeft een nieuwe 'party trick' deelt ze op haar Instagram. Helaas heeft ze hier niet zelf voor gekozen, want deze heeft ze overgehouden aan haar operatie voor haar keelamandelen. Hoewel ze er nu om kan lachen, hoopt ze dat ze er snel van af is.

"Naast de pijnstilling voor mijn keel ben ik dus nu ook begonnen aan een pittig kuurtje ontstekingsremmers"

'Dag amandelen, hallo nieuwe party trick!' schrijft Saar onder haar foto op Instagram. Op dit kiekje is te zien dat de actrice, onder het genot van een waterijsje, aan het herstellen is van haar operatie. Ze onthult meteen wat haar nieuwe trucje is: 'Sinds de operatie is mijn tong zo gezwollen dat er een zenuw bekneld zit en ik mijn tong niet meer recht uit kan steken.' De actrice laat op een tweede foto zien hoe dit er dan precies uit ziet. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Saar Koningsberger vijf keer in therapie: 'Herkende mezelf niet'

De actrice hoopt snel van deze bijwerking af te zijn: 'Naast de pijnstilling voor m’n keel ben ik dus nu ook begonnen aan een pittig kuurtje ontstekingsremmers dus hopelijk slaat dat aan, is deze party trick van korte duur en zal ik dus niet te boeken zijn voor al uw feesten en partijen.' Ze sluit haar gezondheidsupdate grappend af met een hartelijke groet: 'Ole belankt en een fijle lag.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lief: Dochtertje Saar Koningsberger is het zonnetje in huis

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!