Jamie Vaes en Afshin Momadi Beeld © ANP

Jaimie Vaes bevestigt relatiebreuk met Afshin Momadi

24 maart 2023 19:37

Jaimie Vaes gaat de afgelopen maanden door een diep dal. Nadat ze uit haar toxic relatie stapt met Lil Kleine (28), weet ze zichzelf dankij haar nieuwe liefde Afshin Momadi te herpakken. Maar Jaimie staat er weer alleen voor. Aan RTL Boulevard laat de 33-jarige namelijk weten weer vrijgezel te zijn.

"De zin over thuis de klootzak uithangen refereert eerder aan hemzelf denk ik"

Geruchten dat de twee uit elkaar zijn gaan al een tijdje, maar nu bevestigt Jaimie de breuk ook zelf. De reden waarom het uit is wil Jaimie niet kwijt aan RTL Boulevard. Wel laat ze weten dat het goed met haar gaat.

Jaimie en Afshin zijn eerst jaren vrienden totdat er deze zomer meer opbloeit. In augustus van 2022 hebben we nog een dolgelukkige influencer voor de camera, die vertelt over haar nieuwe liefde. "Als je partner ook je beste vriend is dan voel je je zo op je gemakt. Dat heb ik nu met hem", klinkt het enkele maanden geleden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe single Lil Kleine over Jaimie Vaes direct op nummer één

Jamie reageert bij RTL Boulevard ook op de nieuwe muziek van Lil Kleine, die wel of niet over haar zou gaan. Ze laat weten: "Ik weet niet wat pompen betekent en mijn ex-vriend was niet een collega. Dus ik betwijfel of het überhaupt over mij gaat. De zin over thuis de klootzak uithangen refereert eerder aan hemzelf denk ik."

Rob Goossens gelooft niks van verhaal Lil Kleine: Voor de gek gehouden’

05:04
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaimie Vaes hield zoon niet weg bij Lil Kleine: 'Hoop dat ze een gezonde band krijgen'