Beeld © ANP

Edwin Spee vraagt vriendin Mandy ten huwelijk

27 maart 2023 10:04

Edwin Spee, de weduwnaar van de overleden snowboardster Bibian Mentel, heeft zijn weekend erg romantisch afgesloten. Edwin laat op Instagram weten dat hij zijn vriendin Mandy ten huwelijk heeft gevraagd.

"She said yes!"

In een video is te zien dat Edwin op zijn knieën gaat voor Mandy. 'She said yes!' schrijft hij bij de beelden van het grote moment. De twee willen in de zomer van 2024 elkaar het jawoord geven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Edwin Spee staat stil bij 50ste verjaardag Bibian Mentel: 'We missen je'

Edwin en Mandy krijgen een paar maanden na het overlijden van Bibian in 2021 een relatie. Edwin schrijft destijds in zijn column voor Margriet dat hij ervan overtuigd is dat Bibian deze nieuwe vrouw naar hem heeft gestuurd. Hoewel veel mensen blij zijn dat hij opnieuw de liefde heeft gevonden, krijgt hij naar eigen zeggen ook veel negatieve reacties op het nieuws. 

"Naast de duizenden felicitaties zijn er natuurlijk ook een aantal mensen die vinden dat het te vroeg is dat de man van Bibian Mentel nu alweer verliefd is. Voor deze mensen misschien te vroeg, maar voor Bibian waarschijnlijk zelfs veel te laat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Edwin Spee over kritiek nieuwe liefde: 'Voor Bibian veel te laat'

Bibian overleed in 2021 aan de gevolgen van kanker.