Beeld © Instagram @debbiebreg

Debbie uit B&B Vol Liefde showt trots haar babybuik

27 maart 2023 13:40

Het gaat rap met de zwangerschap van Debbie, bekend uit het eerste seizoen van 'B&B Vol Liefde'. Debbie laat op Instagram weten dat ze inmiddels met zwangerschapsverlof is en showt trots haar babybuik.

"36 weken en genieten van eerste weekendje verlof in het zonnetje"

Debbie is in april uitgerekend en inmiddels 36 weken zwanger. Op het kiekje is te zien hoe ze op een skippybal zit. Over haar buik is de tekst 'baby loading…' geplaatst. '36 weken en genieten van eerste weekendje verlof in het zonnetje. Fijn weekend allemaal', schrijft ze. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Debbie uit B&B Vol Liefde in blijde verwachting

Debbie maakte in februari haar zwangerschap bekend. De zwangerschapsaankondiging kwam niet zo lang nadat ze haar relatie met Vincenzo wereldkundig maakte. In hem vond ze wat ze miste bij de mannen in B&B Vol Liefde. De tv-ster zag vier mannen komen - én gaan - tijdens haar deelname. Melvin, Pascal, Jelmer en Chris voldeden niet aan haar eisen. Debbie zocht naar diepgang, en die was volgens haar ver te zoeken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Debbie uit B&B Vol Liefde deelt eindelijk een kiekje met haar nieuwe vriend

Debbie is een stuk geheimzinniger geworden als het om haar liefdesleven gaat. Zo laat ze in eerste instantie haar vriend bewust niet zien op social media, vertelt ze eerder aan RTL Boulevard.

Debbie uit B&B Vol Liefde toont vriend bewust niet op social media

03:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!