Eva Simons Beeld © ANP

Eva Simons zes maanden alcoholvrij: 'Ik voel me verlost en vrij'

27 maart 2023 15:59

Eva Simons (38) rekent officieel af met haar alcoholverslaving. De zangeres leeft nu een half jaar zonder drank en dat bevalt behoorlijk goed. Ze voelt zich 'verlost en vrij', schrijft ze op social media.

"Ik dacht altijd dat als ik stopte met drugs en roken, dat ik weer als een normaal persoon af en toe een drankje kon doen"

In een bericht op Instagram doet Eva haar relaas. Zo blikt ze terug op haar gesprek in de podcast van Najib Amhali, waarin ze praten over haar problemen met drank en drugs. 'Ik dacht altijd dat als ik stopte met drugs en roken, dat ik weer als een normaal persoon af en toe een drankje kon doen', schrijft ze. Het duurt echter jaren voordat de zangeres inziet en kan accepteren dat 'zomaar even een drankje doen' niet meer kan en dat ze verslaafd is. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Eva Simons vreesde morfineverslaving na bevalling

Eva is blij dat ze nu 'eindelijk in haar herstel van drank zit' en al zes maanden alcoholvrij leeft. Wat haar betreft houdt ze dat voorlopig even zo.

In RTL Boulevard vertelt Eva eerder over haar drank- en drugsverslaving. In de video hieronder vertelt ze hoe ze daarmee heeft geworsteld.

Eva Simons krabbelt op na drank- en drugsverslaving: 'Ik was mezelf kwijt'

02:22
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Eva Simons doet voor dochter mee aan Stoptober: 'Wil geen rokende ouder zijn'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!