Gavin en Gordon Beeld © Instagram @gordonheuckeroth

Gordon heeft volste vertrouwen in relatie met Gavin: 'Dit zit goed, dat merk je aan alles'

27 maart 2023 17:07

Gordon (54) verbaast vriend en vijand, veel mensen dus, met het nieuws dat hij en zijn Gavin Rozario in het huwelijksbootje stappen. In de radioshow van Frank Dane (41) op Radio 538 geeft Goor maandag tekst en uitleg over deze mooie stap in zijn leven. De presentator vertelt wat Gavin zo leuk maakt, waarom het dit keer écht goed zit en dat hij niet lang meer in Dubai wil blijven wonen. Geen reden tot paniek overigens, Goor wil ook niet terug naar Nederland.

"Hij heeft een hele goede baan in Australië. Hij heeft z'n dingen voor elkaar"

"Wat een verrassing, hè. Potverdorie", zegt Gordon over het nieuws dat hij gaat trouwen. "En dat op mijn ouwe dag." Dan vat Goor zijn liefdesleven tot nu samen. "Het is een puinhoop geweest. Heel Nederland heeft er getuige van kunnen zijn de afgelopen twintig jaar." Gordon heeft de hoop op een huwelijk in eerste instantie opgegeven, tot hij Gavin tegenkomt in Melbourne. "Toen waren de kaarten anders geschud."

Wat maakt deze Gavin zo speciaal voor onze Gordon? "Hij is natuurlijk woest aantrekkelijk. Het is geen lelijkerd", begint hij te vertellen. Wat de presentator pas écht leuk vindt, is Gavins Australische accent. "Dat vind ik zo fantastisch."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gordon gaat trouwen met grote liefde: 'Ik kan niet stoppen met huilen'

Op de dag van het aanzoek gaat knie van Gordon uit de kom. Daar kan hij zelf ook wel om lachen. "Ik stort langzaam maar zeker in. Ik denk dat 'ie er daarom ingesprongen is, dat hij sneller de erfenis heeft", grapt hij. Ondanks het leeftijdsverschil van 24 jaar is de presentator niet bang dat er misbruik van hem wordt gemaakt. "Nee, hij heeft een goede baan in Australië. Hij heeft z'n dingen voor elkaar. Je weet: dit zit goed. Dat merk je aan alles. Hij wist helemaal niet wie ik was, wat ik deed. Ik heb dat de eerste dagen ook niet verteld. Het is een heel ander kaliber."

Vooralsnog gaan de tortelduifjes samenwonen in Dubai. "Voorlopig, maar ik denk niet dat we daar blijven. Dat moeten we nog even uitzoeken. Ik heb nu twee jaar in Dubai gewoond. Misschien dat ik het nog een jaartje volhoud, maar het is erg leeg hoor. Het is erg op geld gericht", zegt Gordon. "Misschien gaan we wel in Melbourne wonen, misschien ergens anders. Eerst nog even een jaartje samen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Huwelijk Gordon en verloofde Gavin vindt plaats in het najaar 2023'

De trouwerij moet dit najaar nog plaatsvinden. De locatie heeft Gordon al vastgelegd. "Dat is iets waar ik echt al zo lang van heb gedroomd. Dat is zo spectaculair, maar dat ga ik nog niet vertellen."

Ook Gavin komt nog even aan de lijn bij Frank Fane. "Dit is een gekke ervaring", aldus Gavin. Dan roept Frank naar hem: "Ren, Gavin! Ren nu het nog kan." Goor kan er de humor wel van in zien. "Stelletje tyfuslijers", zegt hij met een lach. Einde gesprek.

Gordon betaalt €2800 per nacht tijdens peperdure liefdestrip met Gavin

02:07

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!