Beeld © Getty Images/ANP

Vermeend slachtoffer ski-ongeluk Gwyneth hoorde schreeuw

27 maart 2023 23:13

Terry Sanderson, de man die Gwyneth Paltrow (50) aanklaagt vanwege een ski-ongeluk in 2016, heeft maandag voor het eerst in de rechtbank gesproken. Hij vertelde de jury dat hij vlak voor de botsing met de actrice een 'bloedstollende schreeuw' hoorde.

"Alsof iemand de controle kwijt was en tegen een boom zou botsen en zou sterven"

"Ik weet nog dat alles goed ging en toen hoorde ik opeens iets wat ik nooit eerder hoorde op een piste en dat was een bloedstollende schreeuw", zei Terry. Hij herinnerde zich dat hij dacht dat het was 'alsof iemand de controle kwijt was en tegen een boom zou botsen en zou sterven.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gwyneth Paltrow wil rechtvaardigheid na valse beschuldiging

Daarna kwam de botsing, vervolgde Terry. "Toen was het boem! Ik werd hard in mijn rug geraakt, precies op mijn schouderbladen", zo verklaarde hij. Terry zegt dat hij daarna 'vloog' en alles zwart werd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gwyneth Paltrow in opspraak: gebruikt infuus om voedingsstoffen binnen te krijgen

Terry claimt dat hij bij de klap hersenletsel en vier gebroken ribben opliep en eist een schadevergoeding van 300.000 dollar. Volgens hem is zijn leven totaal veranderd sinds het ongeluk. Zo heeft hij moeite met communiceren, voelt hij zich soms gedesoriënteerd en is zijn persoonlijkheid veranderd. Hij geeft daarvan Gwyneth de schuld.

De actrice kwam vorige week zelf aan het woord. Gwyneth ontkende toen dat zij schuldig is aan het veroorzaken van het ongeluk en stelde juist dat het tegenovergestelde het geval was: Terry zou tegen haar aan geskied hebben.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roos Reedijk uit KzK geeft hometour door huis Gwyneth Paltrow

Gwyneth heeft een schadevergoeding van 1 dollar geëist en een vergoeding van de advocaatkosten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!