Tibor Lukács en Hadewych Minis Beeld © ANP

Tibor Lukács over 'mislukt' aanzoek aan Hadewych Minis: 'Te eng'

28 maart 2023 11:57

Als Tibor Lukács (45) in 2012 zijn grote liefde Hadewych Minis (46) ten huwelijk vraagt, heeft hij een heus sprookjesaanzoek in gedachten. De realiteit is alleen even anders, vertelt hij een interview met 'Vriendin'. Eén van zijn grote angsten gooit roet in het eten.

"Ik had bedacht: dan kom ik aanrijden, galopperend als de prins op het witte paard"

Tibor en Hadewych zijn al sinds 2002 samen. Hoewel hij eigenlijk weinig met het instituut huwelijk heeft, besluit hij in 2012 tóch op zijn knieën te gaan voor Hadewych. Voor zijn aanzoek regelt hij de nodige toeters en bellen. "Ergens op een landgoed regelde ik een wit paard. Ik had bedacht: dan kom ik aanrijden, galopperend als de prins op het witte paard, en vraag ik haar ten huwelijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hadewych Minis deelt horrorverjaardag 'om niet snel te vergeten'

Klinkt leuk, maar dan moet je natuurlijk wél een beetje kunnen paardrijden. En dat kan Tibor niet. "Dat paard was zo groot dat het me niet eens lukte om er goed op te zitten met mijn pak aan en ik vond het uiteindelijk ook veel te eng! Toen is er een vrouw naast me gaan lopen die het paard vasthield."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hadewych Minis neemt het op voor Soundos: 'Zwangere vrouwen zijn tot alles in staat '

Tibor geeft toe dat het aanzoek uiteindelijk dus 'iets minder stoer' is dan gehoopt, maar dat het gelukkig allemaal wel is vastgelegd. "Ik was wél zo slim geweest om een fotograaf in de bosjes te laten liggen om alles vast te leggen." En nog belangrijker: Hadewych zei ja!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!