Douwe Bob en Anouk Beeld © ANP

Douwe Bob onthult locatie van zijn huwelijksreis

28 maart 2023 17:53

Douwe Bob (30) is inmiddels al een tijdje gelukkig met zijn grote liefde Anouk. Samen hebben ze een zoontje genaamd Elias en de tortelduifjes gaan als kers op de (bruids)taart ook nog eens trouwen. Aan '100% NL' onthult de zanger waar ze op huwelijksreis gaan.

"Daar waren wij vijf jaar geleden en dat was onze eerste echte vakantie samen"

Als het aan Douwe ligt, staat de locatie voor hun huwelijksreis al vast. Samen met zijn Anouk wil hij naar Doha in India.  “Daar waren wij vijf jaar geleden en dat was onze eerste echte vakantie samen. We zouden dan op de motor door Doha gaan. Ik vind motorrijden tof. En ik hou van sleutelen aan motoren.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Douwe Bob: 'Anouk was eerste persoon die de deur niet dichtgooide nadat ik vreemdging'

Douwe is überhaupt dol op reizen. Zo zou hij zijn eigen woonboot het liefst verhuizen naar Griekenland. "Als ik overal zou kunnen liggen, zou ik de boot ergens bij een Grieks eiland leggen. De blauwe wateren en het heerlijke eten. Griekenland is een paradijs. Ik zie mezelf deze boot nog weleens slepen naar een mooi warm land." Vooral het Griekse eiland Zakynthos valt heel erg bij hem en Anouk in de smaak. "Daar zijn wij verliefd op geworden. En ik heb vrienden in Kreta, dus daar ben ik ook graag.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Douwe Bob gaat trouwen: 'Ik voel me echt compleet met Anouk'

De singer-songwriter heeft afgelopen december zijn geliefde Anouk ten huwelijk gevraagd tijdens een groot feest ter ere van zijn dertigste verjaardag. Via Instagram liet de kersverse verloofde toen weten in 'de zevende hemel' te zijn. 'Wat hou ik van deze man', schreef ze bij een foto van zichzelf en Douwe op haar afgeschermde profiel. Wanneer het stel gaat trouwen, is nog niet bekend. 

Naast zijn zoontje Elias met Anouk, heeft Douwe ook twee andere kinderen bij twee verschillende vrouwen. 

Douwe Bob staat open voor gezinsuitbreiding: 'Ik zeg nooit nooit'

01:28