Katinka Simonse in De Verraders Beeld © RTL

De Verraders-ster Katinka Simonse doet aangifte van bedreiging

28 maart 2023 20:52

Kunstenares Katinka Simonse (43), bekend onder haar artiestennaam Tinkebell, heeft aangifte gedaan van onder andere belediging en bedreiging. Dat laat de 'De Verraders'-ster weten op Instagram.

Katinka deelt op Instagram haar aangifte. Niet alles is leesbaar, want ze heeft het afgedekt met een visitekaartje van de politie en een gifje. Toch is duidelijk te zien dat ze aangifte doet wegens belediging, bedreiging en opruiing. Katinka voelt zich niet veilig, zo valt te lezen.

Aangifte Katinka Simonse
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aanmeldingen voor De Verraders met onbekenden stromen binnen

Ook zijn een paar 'haatmails' opgenomen in de aangifte. De woorden 'achterlijk', 'gestoorde tering sociopaat' en 'facking eng' zijn te lezen. Sinds Katinka te zien is in De Verraders duikt ook het verhaal rondom haar vermoorde kat weer op. In 2002 vermoordt ze haar kat en maakt ze er een handtas van. Dat zorgt nu weer voor veel (negatieve) reacties. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het echte verhaal achter verrader Katinka en haar gedode kat

"Mijn liefste kat Pinkeltje kon niet alleen thuis gelaten worden. Maar ik moest vaak de deur uit, wat haar depressief maakte. Ik deed wat ik kon om te helpen en wurgde haar", pent Tinkebell op haar website over haar destijds ongeneeslijk zieke kat. "Ik maakte een prachtige tas van haar huid. Nu kan ze altijd bij me zijn." Ze brak de nek van het beestje en ze was snel overleden, aldus de kunstenares. Lees hier het hele verhaal

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!