Kensington Beeld © ANP

Gestolen gitaren Casper Starreveld nog steeds niet opgedoken: 'Weinig succes'

28 maart 2023 23:12

De gitaren van Kensington-gitarist Casper Starreveld zijn nog niet opgedoken. "Tot nu toe weinig succes", zo zei de gitarist dinsdagavond op NPO Radio 1. Eerder op de avond besteedde het programma 'Opsporing Verzocht' aandacht aan de diefstal.

"Ik heb persoonlijk meer emotionele waarde wat ik aan die gitaren toedicht"

"Alle beetjes helpen, tot nu toe weinig succes, maar wie weet", aldus Casper, die al verscheidene oproepen heeft gedaan en zelfs contact heeft gehad met een privédetective om het dark web - 'de schimmige kant van het internet' - af te zoeken. "Tot dusver helaas weinig hits."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gestolen gitaren Kensington vanavond aan bod in Opsporing Verzocht

De vier gitaren zijn bij elkaar tussen 15.000 en 20.000 euro waard, aldus de gitarist. "Dat is gewoon heel veel geld, maar ik heb persoonlijk meer emotionele waarde wat ik aan die gitaren toedicht." Casper heeft met de instrumenten veel liedjes geschreven en shows gespeeld, waaronder die in de Ziggo Dome en de Johan Cruijff ArenA.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kensington houdt ogen open voor eventueel vierde bandlid

De instrumenten werden in de nacht van 11 op 12 februari ontvreemd uit een muziekstudio in Benschop. De diefstal van de gitaren van Starreveld staat niet op zichzelf. In februari en maart werd ook bij andere muziekstudio's in Doorn en Hoogeloon ingebroken. Ook daar is voor tonnen aan apparatuur en instrumenten meegenomen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!