Bettina Holwerda Beeld © ANP

Bettina Holwerda toont mislukte aankoop: 'Alsof ik in verwachting ben van drieling'

30 maart 2023 11:28

We kennen het allemaal wel: online helemaal hoteldebotel zijn van dat ene jurkje, dat eenmaal ontvangen één grote flop blijkt te zijn. Nu is het Bettina Holwerda (44) die haar vingers hieraan brandt. In een lollige video op Instagram deelt ze haar mislukte aankoop met haar volgers.

"Ik lijk op een worst"

De musical-actrice heeft binnenkort een reprise van haar theatervoorstelling. Hiervoor hoopte Bettina online een leuke outfit te kunnen scoren. Tijdens het online shoppen treft ze een roze glitterpak aan. "Ik dacht: (...) Ik ga dit pak gewoon rocken. Roze glitters: helemaal me."

Niets blijkt minder waar, want als ze het pak eenmaal aan heeft lijkt het totaal niet op de foto uit de webshop. "Camel toe'ing through life, hoor", zegt Bettina terwijl ze poseert in haar nieuwe glitterjumpsuit. Ze somt meteen op wat er allemaal mis mee is: "Hij trekt tot in mijn huig ongeveer. Het is alsof ik in verwachting ben van een drieling. Het is alsof ik hier aan de zijkant van mijn lijf een tiet heb en hier. De cups beginnen op mijn tepels." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jim Bakkum slaapt uit liefde voor zijn jarige vrouw Bettina op zolder

Nu ze het pak aan heeft, voelt de actrice zich meteen een volwaardig ABBA-lid. "Waterloo", zingt ze spottend. "Sorry, ik vind het zo grappig. Dit ziet er toch niet uit?! Kijk nou." En als je denkt dat het niet erger kan, blijkt dat haar outfit nog niet eens helemaal compleet is: "Er zit ook nog een riem bij. Nou, die probeer ik niet eens. Ik lijk op een worst. Een roze glitterworst."

Waar Bettina vooral om baalt, is dat het pak best prijzig was. "Het was niet eens van Ali, hè. Het was nu wel in de uitverkoop, maar het was helemaal niet een goedkoop pak." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jim en Bettina gaan nieuwe levensfase in: 'Zo ziet vrijheid eruit'

Welke outfit Bettina nu dan wél aan gaat doen tijdens de reprise van haar theatervoorstelling is nog maar de vraag. Dit roze glitterpak gaat in ieder geval snel weer retour.

Jim Bakkum grapt: 'Bettina is thuis een slappe hap'

02:14