Deborah, Sonny en Pommeline Beeld © RTL, ANP, Instagram: @pommelinetilliere

Hoe is het nu met de oud-deelnemers uit Temptation Island?

2 april 2023 13:21

Het gloednieuwe seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave' is losgebarsten en ook dit jaar gaan verschillende koppels de grootste relatietest van hun leven aan. Velen gingen hen voor en daarbij liepen verschillende relaties stuk. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met de deelnemers uit de voorgaande seizoenen?

Jaydi 

Jaydi en Sonny deden samen mee aan het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Hoewel Jaydi tot over haar oren verliefd was op Sonny, kon ze niet anders dan een punt zetten achter hun vierjarige relatie. Dit deed ze nadat Sonny zich meerdere keren slecht had uitgesproken over Jaydi. Zo noemde hij haar zijn 'levensproject' en zou zij niets zijn zonder hem. Tijdens haar deelname aan het programma bloeide er ook iets op tussen haar en verleider Ricky Lukassen. Na de opnames gingen ze meteen samenwonen. Helaas kwam hun relatie na 1,5 jaar toch ten einde. Momenteel is Jaydi een happy single. 

Haar ex Ricky had lange tijd moeite met de breuk en wilde het zelfs nog een keer proberen samen. Na een mislukte poging tot verzoening tijdens een etentje van het programma Eating With My Ex, lijkt Ricky weer gelukkig te zijn in de liefde. Op Instagram deelt hij zo nu en dan een kiekje samen met zijn nieuwe vriendin Romy. 

Ook Sonny heeft een nieuw levensproject gevonden. Samen met de Amsterdamse Noémie is hij dolgelukkig. 

Sonny en zijn nieuwe vriendin
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Realityster Fabrizio uit Temptation Island slaat nieuwe weg in

Rodanya 

In 2019 deed Rodanya samen met haar toenmalige vriend Morgan mee aan Temptation Island. Hoewel Morgan trouw bleef aan zijn vriendin, vond zij het experiment iets lastiger. Samen met verleider Danicio dook ze het bed in. Na hun deelname leken Rodanya en Morgan toch weer terug bij elkaar te zijn. Samen kregen ze zelfs twee kinderen. Toch hield hun relatie geen stand en zijn ze ieder hun eigen weg gegaan.

Rodanya heeft opnieuw de liefde gevonden en samen met haar nieuwe vriend is ze onlangs de trotse ouder geworden van een tweeling. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rodanya uit Temptation Island bevallen van tweeling

Hoe het er nu naar uitziet is Rodanyas eerste baby daddy single. Morgan plaatste een aantal maanden geleden wel een romantisch kiekje met een jongedame. Dat werd echter kort erna verwijderd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-sterretjes René en Annebel tonen nieuwe tanden: 'Nog even wennen'

Pommeline 

Pommeline deed in 2017 mee aan het realityprogramma als verleidster (tegenwoordig 'single' genoemd). Tijdens haar deelname wist ze het hart van Merijn te veroveren. In 2019 deed ze opnieuw mee, maar dan aan Temptation Island VIPS. Samen met haar toenmalige partner en verloofde Fabrizio ging ze zelf de relatietest aan. Vanwege de fatale afloop van hun avontuur bij Temptation, besluiten de twee als vrienden door het leven te gaan. Inmiddels is Pommeline al een tijdje gelukkig in een nieuwe relatie. Tattoo-artist Cirio doet haar hart sneller kloppen. 

 

Ook Fabrizio heeft de liefde gevonden. Hoewel het niet tijdens zijn Bachelor-avontuur was, lukte het hem daarna wel! Samen met zijn grote liefde Sanne huppelt hij nu verliefd door het leven. Ook is hij stapelgek op zijn zoontje uit een eerdere relatie.

Delphine 

Het spraakmakende stel Delphine en Bert deed in 2021 mee aan Temptation Island: Love or Leave. De twee ex-liefjes haalden absoluut niet het beste in elkaar naar boven. Zo was Delphine altijd enorm jaloers, maar kwam dat volgens haar doordat Bert haar twee keer zou hebben bedrogen met een prostituee. Tijdens de opnames loopt de spanning zo hoog op dat de twee hun tienjarige relatie besluiten te beëindigen.  

Zowel Delphine als Bert heeft een nieuwe relatie. Delphine heeft haar hart verloren aan Ruben en deelt regelmatig verliefde foto's samen. Als je benieuwd bent wie Ruben is, kan je haar gaan volgen. De reality-ster heeft namelijk een gesloten account. Ook Bert houdt zijn nieuwe liefde Kelly achter zijn privéaccount schuil. 

Tim

Tim Wouters, ook wel bekend als zijn alter ego 'timtation', en Deborah Leemans deden in 2018 mee aan het programma. Hoewel Tim er heilig van overtuigd was dat alleen Deborah zijn hart kon stelen, viel hij als een blok voor Cherish. Deborah bleef met een gebroken hart achter. Gelukkig weet haar vriend Bruno, met wie ze inmiddels al ruim drie jaar samen is, haar hart weer te lijmen. 

Zijn verhouding met Cherish hield geen stand, maar ook Tim heeft zijn 'huisje, tuintje, kindje' helemaal gevonden. Samen met zijn vriendin Sofie is hij namelijk de trotse ouder van twee zoons genaamd Finn en Mathis. Benieuwd naar zijn gezinnetje? Op zijn privé-Instagram deelt hij meerdere kiekjes van zijn familie.  

Gulcin & Sorelis 

Naast alle gestrande relaties zijn er gelukkig ook genoeg koppels die de ultieme relatietest wél hebben overleefd. Net als Gulcin en Sorelis, die in 2020 mee deden aan het programma. Zij hadden het tijdens hun avontuur vooral moeilijk, omdat ze elkaar zo vreselijk misten. Wanneer de twee vroegtijdig besluiten te stoppen aan het programma, gaat Sorelis op één knie voor zijn grote liefde. Inmiddels zijn de tortelduifjes gelukkig getrouwd. 

Rosanna & Niels 

Rosanna en Niels hebben niet één keer, maar twee keer meegedaan aan het programma. Waar Rosanna tijdens hun eerste deelname de mist in ging, was het juist Niels die bij de tweede ronde vreemdging. Ondanks hun roerige tijd in het programma, besluiten de twee zich toch met elkaar te verloven. De twee realitysterren zijn nog steeds gelukkig samen én delen zelfs een carrière. Samen verdienen ze namelijk hun centjes met pikante kiekjes en filmpjes op OnlyFans. 

Aylin & Efrain

Aylin en Efrain, die in 2021 meededen aan Temptation Island: Love or Leave, hebben het niet makkelijk gehad tijdens hun deelname. Nadat de eerste scheurtjes waren ontstaan, besluit Aylin een punt achter hun relatie te zetten. Toch blijkt de liefde voor elkaar sterker te zijn dan gedacht, want na de opnames weet Efrain opnieuw zijn weg terug te vinden bij Aylin. Het stel is nog steeds gelukkig samen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!