Beeld © Linelle Deunk

Yvon Jaspers deelt goed nieuws over herstellende hond Tommy

30 maart 2023 14:57

Het gezin van Yvon Jaspers (50) kan weer opgelucht ademhalen. Op Instagram deelt de presentatrice een geruststellende update over hond Tommy (11), die een week geleden is aangevallen door een andere hond.

"Deze kwispel gaan we vieren"

Tommy kwispelt inmiddels weer. Wie het nieuws rondom de labradoodle volgt, weet dat dit goed nieuws is. De hond is, net als zijn baasjes overigens, zo geschrokken van de aanval dat hij in de dagen erna nog steeds bibbert en onder de tafel schuilt uit angst. Dat hij nu weer signalen vertoont die op vrolijkheid wijzen, is daarom een opluchting. 

Dat vindt Yvon op haar beurt ook. 'Deze kwispel gaan we vieren', schrijft ze bij een filmpje op Instagram Stories van een kwispelende Tommy. Daarna bedankt ze haar volgers. 'Dankjewel voor al jullie lieve, bemoedigende, betrokken berichten. Het helpt!'

Tot slot deelt ze een selfie met Tommy. 'We zijn er nog niet, maar komen er wel.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yvon Jaspers deelt update over aangevallen hond: 'Wil alleen maar onder tafel liggen'

'Tom is tijdens zijn dagelijkse wandelingetje te grazen genomen door een enorme hond', schreef Yvon vorige week vlak na de aanval. 'Minutenlang door de modder gesleurd en uit elkaar gereten. Nu diepe bijtwonden en hechtingen. Onze zoon van 16 liet hem uit en stond er machteloos bij.'

De 11-jarige Tommy lag een paar maanden geleden ook al in de lappenmand om te herstellen van een operatie. Die had hij nodig nadat hij tijdens het stoeien zijn kniebanden had gescheurd. Ook zijn meniscus bleek verbrijzeld. Het betekende dat de hond niet meekon met de draaidagen voor het komende seizoen van Boer Zoekt Vrouw, meldde Yvon toen. Tommy is sinds 2016 in het populaire KRO-NCRV-programma te zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hond Yvon Jaspers te grazen genomen: 'Stond er machteloos bij'