Natasja Froger Beeld © ANP

RTL-exit Natasja Froger zorgt voor discussie: 'Kunt niet alleen verjongen'

30 maart 2023 16:43

Niet Natasja Froger (57), maar Leonie ter Braak (42) presenteert het nieuwe seizoen van het RTL-programma 'Voor Hetzelfde Geld'. En dat is opvallend, aldus Rob Goossens (32) in de nieuwe BLVD Podcast.

"Je kan niet alleen dertigers en veertigers op zender hebben"

De BLVD Podcast #21: Een wedje om Gordons verloving en complete chaos in radioland

36:00

Luuk vindt het ook lastig en vraagt zich in De BLVD Podcast hardop af welk programma Natasja dan moet presenteren. Rob daarop: "Je hoeft iemand geen exclusief contract te geven, je kunt gewoon een overeenkomst maken met: als we je inhuren, betalen we je voor de opnamedag zoveel euro. Maar dat ze op dit moment helemaal geen afspraken heeft, dat vind ik wel gek."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn Krabbé en Leonie ter Braak presenteren nieuw seizoen Blow Up

Toch is Rob niet bang dat Natasja de aankomende tijd niets te doen heeft. Volgens hem is de vrouw van René Froger namelijk meer dan 'alleen presentatrice'. "Ik kan me niet voorstellen dat ze dezelfde afwas drie keer gaat doen omdat ze anders niet weet wat ze met haar tijd moet doen. Maar ik vond haar wel passen bij het programma."

Luuk is het daarmee eens en vindt ook dat je als RTL zijnde moet zorgen dat er 'seniors' blijven met de nodige ervaring. "Je kan niet alleen dertigers en veertigers op zender hebben. Dat is juist goed, omdat RTL 4 een grote familiezender is. Je kunt niet alleen verjongen."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

De BLVD Podcast #19: Het belang van excuses bij NOS Sport en The Voice en knipperlicht André en Monique weer op groen

Beluister De BLVD Podcast nu via Spotify. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!