Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder Beeld © ANP

Wesley heeft 'tot de dag van vandaag spijt' van bedriegen Yolanthe

30 maart 2023 16:46

Een bijzonder openhartige Wesley Sneijder (38) in het YouTube-programma 'Open Kaart' van Robbert Rodenburg. De voormalig voetballer blikt terug op zijn gestrande relatie met Yolanthe Cabau (38) en vertelt hoe zijn liefdesleven er nu uitziet.

"Ons contact is nooit echt verminderd"

Heel Nederland is in 2019 getuige van de breuk van Wesley en Yolanthe. Wesley gaat (meerdere keren) vreemd en dat betekent na elf jaar het einde van hun relatie. Ook hij doorstaat dan een 'heel zware periode', vertelt de oud-voetballer. "Als je bezig bent met voetballen, kun je het een beetje wegstoppen. Maar ik stopte toentertijd met voetballen. Dan zit je thuis, speelt alles door je hoofd en kom je in een moeilijke fase." 

Hun publiekelijke scheiding is destijds het gesprek van de dag. "Dan probeer je zo min mogelijk te lezen, want alle programma's gingen over ons", blikt Wesley terug. "Maar je weet dat het wegebt. Dus je moet sterk zijn. Ik was met veel vrienden om me heen." Om zijn 'emoties weg te stoppen', grijpt Wesley naar de fles. "Dan ga je een drankje nemen, dan vergeet ik even alles." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-liefje Wesley Sneijder duikt op in Love Island-villa

Als Robbert vraagt of Wesley spijt heeft van zijn ontrouw aan Yolanthe, antwoordt de oud-topsporter: "Honderd procent. Heb ik meteen gezegd, ik ben ook met de billen bloot gegaan. Tot de dag van vandaag heb ik daar spijt van. Maar dingen lopen in het leven zoals ze lopen. Soms moeten dingen ook gebeuren om je ogen te openen." Hij doet in die moeilijke tijd dan ook belangrijke levenslessen op. "De thuisbasis is het allerbelangrijkste wat er is. In de periode dat we uit elkaar gingen heb ik dat beseft. Te laat, maar wel een heel wijze les voor de toekomst." 

Anno 2023 is het koek en ei met Yolanthe, met wie hij samen zoon Xess Xava (7) heeft. "Gelukkig is het contact nu fantastisch", deelt Wesley. "Het is nooit echt verminderd, wel in het begin, dan is het wat moeizamer allemaal. We gaan fantastisch met elkaar om, met de kinderen, allemaal geweldig. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen in de zin van dat ik er niet bepaalde emoties meer bij heb. Maar het is wel een zware tijd geweest." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wesley Sneijder onder schot gehouden in Brazilië: 'Was heftig'

Hoe ziet Wesleys liefdesleven er nu uit? Nou, hij is 'nog steeds gelukkig vrijgezel' en 'niet op zoek naar iets vasts'. "Ik ben heel druk, dus ik ben heel veel aan het reizen en ik maak zo veel mooie dingen mee." Daten doet 'ie naar eigen zeggen niet en vindt 'ie een 'eng woord'. "Heb ik niks mee. Hoe kan ik daten? Dan ga ik zitten met iemand in een restaurant, dat staat een uur later op alle juicechannels die er maar zijn." 

"Ik ben wel een romanticus", besluit-ie. "Ik hou wel van speciale dingen. (...) Als ik me volledig geef aan iemand, dan doe ik echt romantische dingen. Gelukkig hoef ik daar nu even niet over na te denken." 

Je kunt het volledige interview hieronder bekijken: 

Vorig jaar zomer worden Wes en Yo samen gespot op Ibiza. Wesley laat destijds weten dat 'samenzijn met Yolanthe naar meer smaakt': 

Wesley Sneijder: 'Samenzijn met Yolanthe smaakt naar meer'

00:25

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!