Annebel Visscher Beeld © ANP

Annebel Visscher stopt met cosmetische ingrepen: 'Beetje in doorgeslagen'

30 maart 2023 22:26

Annebel Visscher (25), bekend van 'Temptation Island' en 'Echte Meisjes in de Jungle', is voorlopig even klaar met in zichzelf laten prikken en spuiten. "Er staat niks meer op mijn to-dolijst. Ik ben wel even klaar nu", vertelt de realityster in 'Panorama'.

"Als ik op Instagram iemand zie met een grotere kont dan ik, ga ik toch aan mezelf twijfelen"

Hoewel Annebel zowat aan heel haar lichaam heeft laten sleutelen, is het voor nu even goed zo. Onlangs ondergaat de realityster nog wel een neuscorrectie, maar daar blijft het voorlopig bij. "Van jongs af aan was ik heel ontevreden over mijn neus. Ik had bijna geen ruimte tussen mijn neus en mijn lippen, dus ik heb die punt eraf laten halen, die ging helemaal naar beneden", vertelt ze over de ingreep.

Met haar nieuwe neus is ze 'hartstikke tevreden'. Annebel: "Die moet na de operatie nog een tijdje herstellen, maar dat gaat goed. Ik zie mijn neus nu met de dag veranderen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Annebel van Temptation laat fillers in 'knakworstlippen' weer oplossen

Vanwege de ontevredenheid over haar neus besluit de Temptation-ster fillers in haar lippen te laten spuiten. "Daar ben ik een beetje in doorgeslagen, om het zo maar even te zeggen", geeft ze toe. "Ik liep op een gegeven moment met lippen rond die zo opgespoten waren dat ik zelf vond dat ik met opblaasbare knakworsten in mijn gezicht rondliep." Inmiddels heeft ze alles laten oplossen en zit er niks meer in. 

Aflevering 4 RTL Boulevard Reality Podcast: Temptation Island

29:06
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Echte Meisjes-ster Kelly openhartig over moederschap: 'Niet de moeder die ik wil zijn'

Ondanks dat ze het niet uitstraalt, is Annebel soms ook onzeker over haar lichaam. "De invloed van sociale media speelt wel mee", vertelt ze hierover. "Als ik op Instagram iemand zie met een grotere kont dan ik, ga ik toch aan mezelf twijfelen. Dat is wel lastig soms. Aan de andere kant weet ik ook dat ik blij moet zijn met wie ik ben. Ik train er keihard voor en er zijn genoeg anderen die graag zouden willen dat ze eruitzien zoals ik."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!