Tony Junior en Jaydi Beeld © ANP/Tom Cornelissen

'Jaydi van Temptation Island aan het daten met Tony Junior'

31 maart 2023 17:01

De afgelopen maanden geniet Jaydi Dubois (24), bekend van 'Temptation Island', met volle teugen van het vrijgezellenleven. Inmiddels is er weer een man in haar leven, onthult ze in een nieuwe aflevering van 'Temptation Island: Beach Bar' van RTL.nl. Hoewel ze daar niet wil verklappen met wie ze aan het daten is, weet RTL Boulevard wie de gelukkige is.

Niemand minder dan Tony Junior is de man die haar hart gestolen heeft. Dat bevestigt Mr. Reality, Fawry not Sawry, aan RTL Boulevard. "Ik vind het heel lastig om te zeggen, maar ik praat wel met iemand. Maar omdat het echt op een kiertje staat, ben ik heel voorzichtig en weet ik niet wat ik ervan moet verwachten", vertelt Jaydi over het prille liefdesgeluk in Temptation Island: Beach Bar.

Saillant detail is dat Jaydi aan Fawry heeft verteld dat Oriana, die eerder om het hart van de dj strijdt in De Bachelor én een goede vriendin van haar is, nog niet op de hoogte is. Tja, dan is ze het nu...

Jaydi spreekt Sonny weer: ‘Hij heeft zijn fouten toegegeven’

12:28
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nog meer verleiding in de vorm van vier vrijgezellen in Temptation Island

Jaydi vertelt in de aflevering ook hoe het nu tussen haar en haar ex Sonny zit. "Ik denk dat ik wel kan zeggen dat Sonny en ik oké zijn met elkaar. We zijn geen best friends, dat niet. Maar we zouden, als we elkaar tegen zouden komen, gewoon een fatsoenlijk gesprek met elkaar kunnen hebben", vertelt ze. "We zijn natuurlijk ook alweer 2,5 jaar uit elkaar, dus dan ga je er wel van uit dat het een en ander zijn plekje heeft gevonden."

Ook met Ricky, die ze tijdens Temptation leert kennen en met wie ze het programma verlaat, heeft Jaydi nog altijd goed contact. "Wij zijn wel oké met elkaar eigenlijk. Af en toe spreken we elkaar nog wel eens. (...) Wij kunnen elkaar gelukkig nog wel normaal spreken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pommeline onthult Temptation-vergoeding: '5000 euro? Te weinig'

Temptation Island is elke donderdag te zien bij Videoland. Meer reality? Elke woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering van Realitea online. Bekijk de meest recente aflevering met De Bevers hieronder:

Realitea #3: Nieuw seizoen De Bevers begint met groot nieuws en John in De Verraders?

11:16

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!