Flo Rida Beeld © Getty Images

Zoontje Flo Rida (6) op intensive care na val uit raam vijfde verdieping

31 maart 2023 21:37

Het zijn pittige tijden voor Tramar Dillard, beter bekend onder zijn artiestennaam Flo Rida (43). Zijn 6-jarige zoontje Zohar ligt met ernstige verwondingen op de intensive care nadat hij uit het raam van hun appartement op de vijfde verdieping is gevallen. Dat schrijven Amerikaanse media.

"Mijn hart is in miljoenen stukjes gebroken"

Het jongetje - dat geboren is met een zeldzame neurologische aandoening - is volgens verschillende rapporten op 4 maart uit het raam van hun huis in New Jersey gevallen, om vervolgens te landen op de betonnen vloer eronder. Hij zou breuken in zijn bekken en linkervoet, een gescheurde lever, ingeklapte longen en inwendige bloedingen hebben overgehouden aan de val.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Flo Rida is toch vader van kind

Zijn moeder Alexis Adams heeft inmiddels een rechtszaak aangespannen omdat ze vindt dat de ramen in de flat in 'een gevaarlijke toestand' en op een 'nalatige, onzorgvuldige en roekeloze manier' zijn opgeleverd, zo meldt Page Six. Alexis eist een betaling van de medische rekeningen van Zohar en de kosten van haar advocaat. "Als alleenstaande moeder van een kind met speciale behoeften voelt dit als een nachtmerrie. Mijn hart is in miljoenen stukjes gebroken", deelt ze met News 12 New Jersey.

"Ik ben er kapot van, boos en worstel om te accepteren dat mijn enige kind ernstige verwondingen heeft opgelopen als gevolg van opzettelijke nalatigheid van onze huisbaas en andere betrokkenen bij het niet nemen van de nodige veiligheidsmaatregelen." Flo Rida heeft nog niet gereageerd op het nieuws.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Flo Rida pleit voor Amerikaans songfestival

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!