Beeld © ANP

Pete Davidson zag op tv dat zijn vader was omgekomen tijdens 9/11

1 april 2023 01:10

Pete Davidson (29) kwam er in 2001 via de televisie achter dat zijn vader was omgekomen tijdens de aanslagen van 11 september in New York. Dat vertelt de acteur in de podcast 'Real Ones' van collega Jon Bernthal (46).

"Het was raar, want we wisten bijna drie weken lang niet dat hij was overleden"

"Mijn vader zou me van school ophalen op 11 september, maar ik werd door m'n moeder opgepikt en ze zei drie dagen lang niet wat er aan de hand was. Ze bleef maar zeggen dat m'n vader nog op werk was en naar huis zou komen", vertelt Pete over zijn vader Scott, die brandweerman was. "Ik had geen idee."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Pete Davidson heeft een auto-ongeluk gehad'

De destijds 7-jarige Pete kreeg toen op een gegeven moment, zonder reden, van zijn moeder huisarrest en mocht ook geen tv meer kijken. De komiek begreep er niks van, want hij had immers niks gedaan, dacht hij. "Toen zette ik op een avond de tv aan en zag ik mijn vader. Er werd gezegd dat hij een van de brandweerlieden was die waren omgekomen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pete Davidson verwijdert laatste sporen van zijn ex Kim Kardashian

De moeder van Pete was destijds destijds 30 jaar, maar wist volgens de acteur niet hoe ze met de situatie om moest gaan. "Niemand wist dat", blikt de komiek terug. "Het was raar, want we wisten bijna drie weken lang niet dat hij was overleden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Pete Davidson en Emily Ratajkowski niet langer samen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!