Beeld © ANP

Man die Gwyneth Paltrow aanklaagde mogelijk in hoger beroep

1 april 2023 10:44

De zaak rondom een skicrash die actrice Gwyneth Paltrow (50) zou hebben veroorzaakt krijgt misschien nog een staartje. De advocaat van het vermeende slachtoffer Terry Sanderson overweegt namelijk in beroep te gaan.

"We zijn het niet eens met de uitkomst en nemen alle opties in overweging, inclusief een verzoek tot een nieuw proces of mogelijk hoger beroep"

"We zijn het niet eens met de uitkomst en nemen alle opties in overweging, inclusief een verzoek tot een nieuw proces of mogelijk hoger beroep", zegt advocaat Robert Sykes tegen TMZ. Hij vindt dat er 'een aantal fouten' zijn gemaakt tijdens de behandeling van de zaak.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat fluisterde Gwyneth Paltrow in het oor van haar aanklager?

Afgelopen week oordeelde een jury dat Gwyneth het ongeluk niet had veroorzaakt. Terry had bijna 3,3 miljoen dollar (ruim 3 miljoen euro) schadevergoeding geëist omdat de actrice in 2016 tegen hem aan zou hebben geskied en daardoor blijvende psychische schade zou hebben opgelopen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dramatische rechtszaak ten einde: Gwyneth Paltrow niet schuldig aan botsing op piste

Gwyneth diende op haar beurt een tegenvordering in van een symbolische 1 dollar (92 eurocent) plus de vergoeding van de juridische kosten. De rechter moet nog beslissen over de hoogte van de juridische kosten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aanklager Gwyneth Paltrow zegt sorry voor King Kong-opmerking

De uitspraak van advocaat Robert Sykes is opvallend omdat Terry na afloop van de zaak spijt leek te hebben. Toen een verslaggever hem vroeg of het de moeite waard was geweest zei hij: 'absoluut niet'. De gepensioneerde oogarts leek er vooral moeite mee te hebben dat alles voor altijd op het internet zal staan.