Gordon en Gavin Beeld © Instagram @gordonheuckeroth

Gordon hint op breuk met Gavin: alle foto's samen weggevaagd

19 april 2023 07:29

Gordon (54) heeft het zo vaak van de daken dat iedereen die het wilde horen (en niet wilde horen) wist dat hij ging trouwen. Nu lijkt het er toch echt op dat de plannen om in het huwelijksbootje te stappen alweer van de baan zijn. Na geruchten over een vermeende breuk tussen Gordon en de 24 jaar jongere Gavin heeft de presentator alle foto's van hen samen in zijn Instagram-feed verwijderd. Ook Gavin heeft de zoetsappige foto's gedeletet. Daar bovenop komt ook nog dat de twee elkaar niet meer volgen op Instagram, iets dat tegenwoordig veelzeggend is.

In het najaar moest Goor dan écht gaan trouwen met Gavin Rozario. Door die plannen lijkt nu een streep te kunnen. Ondertussen houdt de presentator zich op de achtergrond. Zijn management liet dinsdag weten dat Gordon ervoor kiest om niet op de verhalen te reageren.

Voor dat statement verscheen een verhaal in De Telegraaf waarin wordt beweerd dat Goor een trip naar Australië, het thuisland van Gavin, eerder heeft afgekapt. Hij zou alleen terug naar huis zijn gevlogen, na anderhalve dag.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gordon en verloofde bedanken volgers vanuit Tokio voor alle felicitaties

Begin dit jaar ontmoetten Gordon en Gavin elkaar in Zuid-Afrika. Al snel liet Goor foto's van hen samen zien op social media. Zo waren de twee bijvoorbeeld op date tijdens een concert van Elton John. Een zoenfoto daarvan werd op internet gedeeld. In de maanden daarna ging het liefdesavontuur in een stroomversnelling en eind maart was daar dan het aanzoek. Daar was Goor erg emotioneel door. RTL Boulevard sprak hem daarover. In de video hieronder laat de presentator nog trots zijn trouwring zien.

Tekst gaat door onder de video.

Gordon pronkt met verlovingsring om middelvinger: 'Ben heel emotioneel'

02:24
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gordon heeft volste vertrouwen in relatie met Gavin: 'Dit zit goed, dat merk je aan alles'

Goor vertelde in de radioshow van Frank Dane nog echt zeker te weten dat het goed zat met Gavin. "Nee, hij heeft een goede baan in Australië. Hij heeft z'n dingen voor elkaar", antwoordde Gordon op de vraag of Gavin misschien op zijn geld uit was. "Je weet: dit zit goed. Dat merk je aan alles. Hij wist helemaal niet wie ik was, wat ik deed. Ik heb dat de eerste dagen ook niet verteld. Het is een heel ander kaliber", liet de presentator weten.

In datzelfde gesprek omschreef Gordon zijn liefdesleven nog als 'een puinhoop'. "Heel Nederland heeft er getuige van kunnen zijn de afgelopen twintig jaar." Ook de 'spectaculaire' locatie voor het droomhuwelijk was al geregeld, al wilde Goor daar nog niets over vertellen. Hopelijk heeft hij de rekening nog niet hoeven betalen. Beelden van het aanzoek zie je hieronder.

Gordon geblesseerd op dag van huwelijksaanzoek: 'Heeft Gavin sneller de erfenis'

02:58

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!