Heleen van Royen Beeld © ANP

Heleen van Royen showt killerbody in sexy fotoshoot: 'Bodybuilder'

19 april 2023 11:18

Heleen van Royen (58) is er niet vies van om haar nieuw verworven killerbody te showen aan de rest van de wereld. Ditmaal deelt de schrijfster beelden van een fotoshoot waarin ze haar afgetrainde lijf laat zien.

"Kan niet wachten op het eindresultaat"

'Poseren valt en staat met goede aanwijzingen van de fotograaf', schrijft Heleen bij een video die ze deelt op Instagram. In dat filmpje is te horen dat ze aanwijzingen krijgt als haar kin omhoog houden en haar billen 'extreem naar achteren' duwen. 'Kan niet wachten op het eindresultaat', aldus Heleen. 'My life as a bodybuilder.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Heleen van Royen deelt resultaat na zes weken hard trainen (en opletten): 'Stuk slanker en sterker'

Heleens strakke lichaam is haar natuurlijk niet zomaar aan komen waaien. Wekenlang bracht ze door in de sportschool om er fitter uit te zien en zich ook fitter te voelen. Haar buikomvang is met maar liefst 10 centimeter afgenomen naar 72 centimeter. Haar vetpercentage is gedaald van 21,4 procent naar 16 procent. 'En ik ben 8 kilo lichter: van 69 naar 61 kilo bij een lengte van 169 cm. Ofwel: ik ben een stuk slanker en sterker geworden en ook atletischer en energieker', liet ze eerder weten.

Heleen krijgt overigens niet alleen energie van het sporten, maar ook van haar twee kleinzoons. RTL Boulevard sprak eerder met haar het grootmoederschap. In de video hieronder zie en hoor je wat de schrijfster daarover heeft te zeggen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Heleen van Royen en 'toyboy' Bart 10 jaar samen: 'Eat that!'

Heleen van Royen: 'Oma worden is veel leuker dan moeder worden'

01:56

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!